Recent Comments

Bozkır’da Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor.


KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Belediyesi ekipleri bütün mahallelerde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bozkır ilçesinin kırsal mahallelerinde parke taşı serimine yoğunluk veren Bozkır Belediyesi ekiplerinin hava şartları elverdiği sürece çalışmalara devam edeceği bildirildi.  

İlçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bozkır belediye Başkanı Sadettin Saygı "Belediyemize ait ekiplerimiz ilçenin tüm sathında yol çalışmalarına yönelik mesailerini sürdürdükmektedir. Park ve bahçelerde ilçenin yeşil dokusunu daha da zengin hale getirilmesi adına yoğun bir gayret içerisindeyiz.  

Bozkır da asfaltlama, kaldırım, parke yol, yol açma, yollara dolgu, asfalt yama, Park-Bahçe çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz.  

Şehrin muhtelif mahallelerinde proje çalışmaları ile alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız devam etmektedir. 2020 yılı içerisinde programa alınan bütün altyapı ve üst yapı çalışmalarımızda belediyemizin bütün imkanlarını seferber ederek çalışmalarımıza süratle devam ediyoruz.  İlçe sakinlerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak ve şehrimizi modern bir kente dönüştürmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşehrilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz" dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.