Recent Comments

Kaymakam Akın'ın 29 Ekim Mesajı

29 Ekim, tarihi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin, Aziz Şehitlerimizin kanlarıyla ve milletimizin büyük fedakârlıklarla düşmana karşı vermiş olduğu destansı ve onurlu mücadelesini tamamladıktan sonra, bir fazilet ve erdem yönetimi olan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıl dönümüdür. 

Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının önderliğinde, Kurtuluş Savaşı zaferle sonlandıktan sonra yeni bir yönetim şekli belirlendi. Şanlı tarihimizde nice devletler kurmuş olan ecdadımızın onurlu mücadele sonucu 97 yıl önce yeniden bir şahlanış ve zaferle kurmuş olduğu yeni ve genç yönetimin adıdır.

29 Ekim; çağdaş anlamda bir devletin temel taşlarının yerine konulduğu, ulusun kenetlenerek vatan mücadelesi sonunda kazanılmış eşsiz bir zaferdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün " Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ancak; Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." Sözlerinden bizlere düşen görev; Cumhuriyetimizi sonsuza kadar korumak, kollamak, yaşatmaktır. Bu zaferi bizlere miras bırakan başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ecdadımızı minnet, şükran ve rahmetle yâd ediyoruz.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 97. yıl dönümünde, vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor;  Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve asil silah arkadaşları ile Aziz Şehit ve Gazilerimizin manevi huzurlarında saygıyla eğiliyor, bu büyük bayramımızın coşkusu ve heyecanı içinde tüm halkımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.