Recent Comments

AHIRLI’DA “ETKİLİ ANNE BABA VE PANDEMİ SÜRECİNDE EĞİTİM” SEMİNERİ YAPILDI


Ahırlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü "Uzaktan Eğitim Programları" kapsamında Yeni Nesil Öğretmen Girişimi iş birliği ile tüm veli, öğretmen ve yöneticiler için üçüncüsü düzenlenen çevrimiçi etkinliğe Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necati CEMALOĞLU katıldı. Moderatörlüğünü Ahırlı Atatürk İlkokulu Okul Müdürü Ömer ÖZ'ün yaptığı "Etkili Anne Baba ve Pandemi Sürecinde Eğitim" temalı çevrimiçi etkinlik Zoom uygulaması başta olmak üzere Youtube, Facebook, Instagram gibi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı. Prof. Dr. Necati CEMALOĞLU velilere etkili anne baba olmak üzere önemli bilgiler ve örnekler vererek tavsiyelerde bulundu. 

Öğretmenlere yönelik pandemi sürecinde öğrenme süreçlerine değinen Prof. Dr. Necati CEMALOĞLU "Çocuklar yaşadıklarını yansıtır" diyerek çocuklara örnek davranışlar sergileyerek ön koşullu sevgiyi ortadan kaldırılması gerektiğini ve çocuklara zengin yaşantılar oluşturmak gerektiğini ifade etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mustafa DEMİRCİ'nin de katıldığı ve sosyal medya hesaplarından yapılan canlı yayına 162 veli, 66 öğretmen ve yönetici katıldı. Etkinlik sonunda veli, öğretmen ve yöneticilerin sorularını cevaplayan Prof. Dr. Necati CEMALOĞLU'na ilçe müdürü, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler bilgi ve paylaşımlarından dolayı teşekkür ettiler.

YENİ NESİL ÖĞRETMEN GİRİŞİMİ

Yeni Nesil Öğretmen Girişimi, Türkiye'de öğretmenlerin ve okul yöneticilerinin dijital becerilerini geliştirmeyi hedefleyen bir sosyal girişimdir. Yeni Nesil Öğretmen Girişimi, mevcut durum analizi yaparak, koşullarda etkili değişim ve reform fırsatlarının değerlendirilmesi, öğretmen ve yöneticilerimizin dijital yeterliliklerinin artırılması ve bu yönüyle öğretmen politikalarının geliştirilmesi için uğraşır. Vizyonumuz; eğitim sistemimizin geleceği için öğretmenleri ve yöneticileri dijital dünyada güçlendirmektir.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.