Recent Comments

BAŞKAN SAYGI'NIN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolasıyla mesaj yayınladı. Başkan Saygı mesajında engelliler gününün, engellilik konusundaki toplumsal bilincin artmasına ve engellilerin yaşam standartlarının gelişmesine katkı sağlayacak önemli bir gün olarak ilan edildiği hatırlattı. 

Başkan Saygı"Bedensel ve zihinsel farklılıklarımızı birer engel olarak değil,hayata açılan  başka pencereler olarak görebilir ve o pencereleri sonuna kadar açıp havasını cesaretle soluyabilirsek aramızdaki tüm engelleri aşarız."dedi.

 Bedensel engelin üretmeye engel olmadığını belirten Başkan Saygı"İnsan, iradeyle hayatın bütün engellerini kaldırıp herkes için daha güzel, yaşanabilir bir dünya meydana getirebilir. Dünyaya ışık olan Edison engellidir. Müziğin dahisi Beethoven engellidir. Astro fizikçi Stephen W Hawking engellidir. Bunlar gibi onlarca engelli bilim insanını sayabiliriz. Bundan da anlaşıldığı gibi bedensel engel, üretmeye engel değildir.Yeter ki engelleri onların yolundan kaldıralım.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün bir kutlama değil, farkındalık oluşturma günü,aynı zamanda her insanın bir engelli adayı olduğunun unutulmaması gerekiyor.Engelli bireylerimizi bir gün değil 365 gün hatırlamalıyız,bu duygu ve düşüncelerle Dünya 3 Aralık Engelliler Günü'nde yürekleri sevgi ile dolu olan engelli vatandaşlarımızı kucaklıyorum"dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.