Recent Comments

Gençler fotoğraflarla 'Doğa Seni Bekler' diyecek

MEB tarafından hazırlanan liselerarası ulusal fotoğraf yarışması 'Doğa Seni Bekler', genç fotoğraf tutkunlarını bekliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Ortaöğretim Genel Müdürlüğü 'Doğa Seni Bekler' adlı liselerarası ulusal fotoğraf yarışması düzenleneceğini duyurdu. Açılan yarışmanın duyurusuna göre; doğaya ve doğa sorunlarına karşı farkındalık oluşturmak, doğanın işleyişi ile ilgili temel bilgi ve anlayışı geliştirmek, doğaya karşı olumlu davranışlar geliştirilmesini sağlamak, doğayla ilgili sorunları tanımlama, araştırma ve çözme ile ilgili beceriler edinilmesini sağlamak ve doğanın korunmasına aktif katılım sağlanmasına ön ayak olmak amacıyla 'Doğa Seni Bekler' adıyla genç fotoğraf tutkunları yarışma şansı bulacaklar.


KATILIM KOŞULLARI ŞÖYLE:

- Her katılımcı en fazla bir adet renkli fotoğraf ile katılabilir. Her türlü teknik serbest olmakla birlikte, tamamen bilgisayar yazılımlarıyla oluşturulmuş veya fotoğraf içeriğine sahip olmayan görüntüler kabul edilmeyecek.

- Katılımcılar, doğa fotoğrafı çektikleri yerde, kendilerine ait bir adet öz çekim (selfie) fotoğraf da çekerek yarışmaya katılacak fotoğrafla birlikte, '[email protected]' adresine e-Posta gönderecek. Bu fotoğraflar, daha sonra EBA TV Lise'de ve Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne ait çeşitli mecralarda kullanılabilecek.

- Sonuçlar ogm.meb.gov.tr adresinden ve TRT EBA TV Lise kanalından duyurulacak.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.