Recent Comments

2 Yıla Yakın Sürede İlçemize Birçok Yeşil Alan Kazandırıldı.


Bozkır Belediye Başkanımız Sadettin Saygı zümrüt yeşili bir Bozkır hedefiyle göreve başladığı andan itibaren ilçemizin görünümü değiştirecek birçok projeye imza attı.

Belediye karşısı yeni kütüphane binası yanına yapılan modern sosyal park ve yürüyüş yolu ve yeşillendirme çalışmalarıyla atıl vaziyetten kurtarılmış oldu.

Yine Üçpınar kavşağına yapılan modern sosyal park, refüjler ve çim ekme çalışmalarıyla ilçe girişimizin yeşillendirilmesi, vatandaşlarımız yapılan park ile dinlenme ve piknik alanlarını alternatif oluşturması açısından önemli bir projeye imza attıklarını belirten Başkan Saygı''4000 yıllık köklü geçmişiyle Konya'mızın en eski ilçelerinden olan Bozkır'ımız en güzelini hak ediyor. 

Bizler de bu bilinçle ilçemizi daha ileriye taşımak için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birçok alanda projelerimizi büyük bir titizlikle yürütüyoruz.2 yıla yakın bir sürede ilçemize yeni hizmetler kazandırdık. Göç veren konumunda olan ilçemizin istihdam alanında projelerimiz devam ediyor. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu alanda güzel projeleri hayata geçireceğiz. Bu projelerin yanında benim için önemli konulardan birisi olan yeşillendirme çalışmalarımıza da devam ediyoruz .Bu alanda 2 yıla yakın sürede birçok projeyi hayata geçirdik.Zümrüt yeşili şirin bir ilçe olma yolunda projelerimize devam edeceğiz.''dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.