Recent Comments

Bimder’den Uzaktan eğitim alan öğrencilere bilişim desteği


KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren kısa ismi Bimder olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği Pandemi sürecinde de ihtiyaç sahibi ve başarılı öğrencilerine destek vermeye devam ediyor.  

Bimder Deneği kurulduğu günden beri Konya'nın Bozkır ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere burs ve eğitim yardımının yanı sıra ilçede ihtiyaç sahibi ailelere de yardım faaliyetleri yürütüyor.  

Bimder Derneğinden yapılan açıklamada son dönemde salgın döneminde uzaktan eğitim hizmetinde sıkıntı yaşayan Üniversite ve Lise öğrencilerine, İnternet Hizmet, Tablet ve Bilgisayar desteği sağlandığı duyuruldu.  

Bimder tarafından yapılan açıklamada İhtiyaç sahibi ve derslerinde başarılı olan 7 öğrenciye Dizüstü Bilgisayar, 5 öğrenciye Tablet ve 4 öğrencisi olan 2 aileye bir yıllık internet aboneliği hizmeti sağlandığı duyuruldu.  

Yardım faaliyeti hakkında açıklamalarda bulunan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği yönetim kurulu başkanı Mehmet Görür "Sevgili dostlar.  

Bimder Derneği olarak, salgın nedeniyle uzaktan eğitim görmek zorunda olan öğrencilerimizin bu sıkıntılı süreçte yanında olmaya çalışıyoruz.  

İhtiyaç sahibi ve başarılı 14 öğrencimize bu sıkıntılı süreçte uzaktan eğitimlerine destek olabilmek için bilişim desteği sağladık.  

Bimder olarak siz yardımseverlerimizin desteği ile başarılı öğrencilerimizi desteklemeye ve ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermeye devam edeceğiz" dedi.  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.