Recent Comments

Bozkır Devlet Hastanesinde İlk Koronavirüs Aşısı Sağlık Personellerine Yapılmaya Başlandı.


KONYA (AA) - Acil kullanım onayının verilmesinin ardından ilk koronavirüs (CoronaVac) aşısı, Konya'nın Bozkır ilçesinde sağlık personellerimize yapılmaya başlandı.

Bozkır Devlet Hastanesine Konya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından teslimi yapılan aşıların yapılması için yapılan bütün hazırlıklar tamamlandı. Bozkır Devlet hastanesinde aşı odaları oluşturularak gerekli düzenlemeler yapıldı.  

Bozkır Devlet Hastanesinde yapılan hazırlıkların tamamlanmasının ardından bugün itibari ile ilk olarak sağlık personellerine yapılmak üzere aşılama çalışmaları başlatıldı.

Konuyla ilgili Bozkır Devlet Hastanesinden yapılan açıklamada "Aşılama programının başlamasıyla, Covid-19 salgını ile mücadelede yeni bir dönem başlamış oldu. Sağlık çalışanlarımızın fedakarca uğraşları ile salgını durdurana kadar aşıyı uygulamakta, tedbir ve kısıtlamalara uymakta kararlıyız.  

Hepimizin sağlığı ve toplumumuzun huzuru için bugünün öneminin farkında olarak aşılama programına bütün toplumumuzu destek olmaya davet ediyoruz " denildi.  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.