Recent Comments

Bozkır’da 2020-2021 Dönem sonu müdürler toplantısı gerçekleştirildi.


KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönem Sonu Müdürler Kurulu Toplantısı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Özgür Tunç başkanlığında gerçekleştirildi.  

Bozkır Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya şube müdürleri ile ilçede görev yapan tüm okul müdürleri katıldı.  

Toplantıda; 2020-2021 eğitim öğretim yılı birinci döneminin genel değerlendirmesinin yapılmasının ardından ikinci dönem ile ilgili çalışmalar, ÖDM sınavları, LGS ve YKS sınavları, tablet dağıtımı, internete erişimi olmayan öğrencilerle ilgili yapılan ve yapılacak işlemler, Erasmus, Twinning ve İl bünyesinde devam eden Konya İnsan Mektebi Projesi, yatırımlar ve donatım malzeme durumları, öğretmen ihtiyacı, ders kitapları, sınav ve performanslar, zümre toplantıları ve uzaktan eğitim gibi konular da ele alındı.  

Bozkır Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim toplantısına Bozkır Kaymakamı Muhammed Akın ve Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Sayğı'da katıldı.  

Başkan Saygı, müdürler kuruluna katılarak eğitim camiasının her zaman yanında olduğunu dile getirdi. İlçe Kaymakamı Akın ise toplantıda Eğitim ve Öğretim ile ilgili genel bir değerlendirme konuşması gerçekleştirdi.  

Toplantı sonunda Covid19 ile mücadele kapsamında Konya İl Milli Eğitim tarafından yapılan inceleme ve denetimler sonucunda Bozkır ilçesinde 44 okul ve Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün almaya hak kazandığı "Okulum Temiz Belgesi" okul müdürlerine; İlçe Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürleri tarafından takdim edildi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.