Recent Comments

Bozkır’daki sokak köpekleri mama ile besleniyor


Belediye Başkanı Sadettin Saygı, İlçe Jandarma Komutanı Batuhan Duran ve İlçe Emniyet Amiri Ramazan Arlı ile birlikte ilçe köpek besleme noktasında mama ile sokak köpeklerine besleme yaptılar.

Bozkır ilçemizde geçtiğimiz aylarda günden güne çoğalan ve halkımız tarafından saldıracaklar korkusu ile yaşadıkları görülüyordu. Bunun üzerine sokak köpeklerine Bozkır Belediyesi el atarak sahip çıktı.

Sokak köpekleri ile ilgili besleme alanının genişletilmesi konusunda gerekli girişimlerde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Sadettin Saygı, konu ile ilgili şu ifadelere yer verdi; "İlçemiz Konya yolu girişinde bulunan besleme noktamızda Kaymakamlık, İlçe Jandarma ve İlçe Emniyet Amirliğimizle birlikte 100 den fazla sokak köpeğimize günlük besleme yapıyoruz.

Cadde ve sokaklardaki köpeklerimizi de veterinerimizde gerekli tedavileri ve bakımlarını yaptıktan sonra bu besleme noktalarımıza getirerek her gün düzenli bir şekilde beslenmelerini sağlıyoruz. Şu anda bulunan besleme ve barınma noktamızın genişletilmesi konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Kaymakamımız Sayın Muhammed Akın, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Niyazi Yavuzer ile birlikte sanayi esnafımızı ziyaret etti. Sanayi esnafımızla sohbet edip talep ve sıkıntılarını dinleyen Sayın Kaymakamımız, ilçemiz ekonomisinde önemli bir paya sahip olan sanayimizin tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle sıkıntılar yaşadığını, devletimizin bu süreçte esnafımızın yanında olduğunu belirterek hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Kaymakamımız Sayın Muhammed Akın, koronavirüs ile mücadele kapsamında Pazar Yeri'nde yapılan maske, temizlik ve sosyal mesafe denetimlerini inceledi. Esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet eden Sayın Kaymakamımız "Son zamanlara yeniden artışa geçen koronavirüs vakalarının önüne geçebilmek için tedbirleri gevşetmeden, toplu alanlara girmemeye dikkat ederek kurallara uyma noktasında herkesin hassasiyet göstermesi gerektiğini" ifade etti.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.