Recent Comments

BAŞKAN ALTAY ATA OCAĞI BOZKIR’A ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ


Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ilçe ziyaretleri kapsamında ata ocağı Bozkır'a ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Altay'ı Belediye Başkanımız Sadettin Saygı, İlçe Başkanımız Kadir Güven, Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül, Yalıhüyük Belediye Başkanı Hasan Koçer ve belediye meclis üyeleri tarafından karşılandı.

Bozkır Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Altay, yapılması planlanan projeler hakkında Belediye Başkanımız Sadettin Saygı'dan bilgi aldı.2021 yatırım planlama toplantı sonrasında konuşan Başkan Altay konuşmasında şu ifadelere yer verdi" İlçe ziyaretleri programlarımızı Taşkent ve Hadim den sonra ata ocağım Bozkır'da tamamladık. Büyükşehir Yasasından bu yana Bozkır'ımıza toplam 160 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdik. Şehir Konağı, prestij caddeleri ile büyük yatırımlar kazandırdık. Bu yıl içerisinde Bal Dolum ve Paketleme Tesisi ve Otogarı da Bozkır'ımıza kazandıracağız dedi. Suyu sert insanı mert tüm Bozkırlı hemşerilerime selamlarımı iletiyorum" dedi.

Yapılan toplantı sonrasında heyet esnafları ziyaret ederek vatandaşlarımızın taleplerini dinledi. Halk tarafından sevgiyle karşılanan Başkan Altay ve Saygı'ya çalışmalarında başarılar dilediler. Başkan Altay'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Saygı konuşmasında şu ifadelere yer verdi "Konya Büyükşehir Belediye başkanımız Uğur İbrahim Altay ile birlikte 2021 yatırım planlama toplantımızı gerçekleştirdik. Büyükşehir Yasası ile birlikte Bozkır'ımız baştan sona yenilendi. Konya Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe teşkilatımız ile birlikte koordineli şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 

Uğur İbrahim Altay başkanımızın ziyaretinde bizleri yalnız bırakmayan Ahırlı Belediye Başkanımız İsa Akgül ve Yalıhüyük Belediye Başkanımız Hasan Koçer'e teşekkür ediyorum "dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.