Recent Comments

Bozkırlılar Vakfı yardım faaliyetlerine devam ediyor.

İlçemizde faaliyet gösteren Bozkirlilar Vakfı Ramazan dolayısıyla yardım faaliyetleri gerçekleştiriyor. Bozkırlılar Vakfı yardım faaliyetleri ile ilgili yaptığı açıklamasında "Kıymetli Hemşehrilerimiz,
Bozkır-Ahırlı-Yalıhüyük Kaymakamları tarafından belirlenen ilçe ve köylerdeki ihtiyaç sahibi aileler için başlattığımız yardım faaliyetleri Ramazan-ı Şerifin bereketi ile dağıtılmış, emanetleriniz yerlerine ulaştırılmıştır. Ayrıca İstanbul’da da ihtiyaç sahipleri için yardım paketleri hazırlanmış ve dağıtılmıştır.

Yaşanan korona virüs salgını sebebi ile ihtiyaç sahiplerinin sayısı arttıkça biz de elimizden geldiğince yardımlarımızı arttırmaya çalışıyor, Hak rızası için halkımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Bu süreçte üniversite öğrencileri için yaptığımız burs yardımlarımız da aksamadan devam etmiştir.

Yüzlerimiz maskeli, bedenlerimiz mesafeli olarak geçen bu Ramazanda da gönüllerimiz ve yardımlarımız mesafe tanımadı... Allah hayırlarınızı kabul etsin, cenneti ve cemali ile şereflendirsin sizleri… Dualarda buluştuğumuz gibi Efendimizin (sav) sancağı altında buluşma niyazı ile Kadir Gecesi bereketlendirsin hepimizi...

Bin aydan daha hayırlı olan Mübarek Kadir Gecemizin ülkemiz, İslam Âlemi ve tüm dünya için sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz" dedi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.