Recent Comments

Başkan Saygı Bozkırlı İş Adamlarıyla Toplantı gerçekleştirdi.


KONYA (AA) - Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı İstanbul'da ikamet eden Bozkırlı İş Adamlarıyla Toplantı gerçekleştirdi.

Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız'ın önderliğinde Mevlana Kalkınma Ajansı işbirliğiyle Bozkır'a kazandırılması hedeflenen çanta deri kemer atölyesi için Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, MEVKA yöneticileri, KONSİAD  Başkanı Kemal Çelik, Bozkırlılar Deneği Başkanı Mustafa Göksu, Mahalle Dernek Başkanlarının katılımıyla İstanbul Bozkırlılar Derneği'nde sektörde faaliyet gösteren Bozkırlılar bir araya geldi.

Toplantıda konuşma alan Başkan Saygı konuşmasında şu ifadelere yer verdi "Suyu sert insanı mert Bozkırımızdan İstanbul'daki tüm hemşerilerimize selam getirdik. Kendisini Bozkırlı olarak tanıtan yaklaşık 30.000 hemşerimiz İstanbul'da ikamet ediyor. Sizlerle burada olmaktan duyduğumuz mutluluğu dile getirmek istiyorum. İnşallah hastalık bir an önce son bulur ve sizlerle daha sık bir araya geliriz.Bozkırımızın çehresini değiştiren projelere imza atmaya devam ediyoruz.İlçemize istihdam anlamında projeleri hayata geçirerek ilçemizin ekonomik gücünü artırmak ve şehre göçü önleme ile taçlandırmak istiyoruz.Bu yüzden bugün burada yaklaşık küçük ve büyük işletme olarak deri çanta ve kemer imalatında faaliyet gösteren 300 işletmemizle birlikte Bozkır'ımıza kazandırmayı hedeflediğimiz deri çanta kemer atölyesi için sektörün içinde yer alan sizlerle ön fizibilite çalışmaları hakkında istişare toplantısı yapmaktı. Sektörde ham madde, üretim ve pazarlama konusunda tecrübeli ve dinamik kadrosu ile Bozkırlılarımız ön plandadır. İnşallah birlikte güzel işler başaracağız.

İstanbul'da deri çanta ve kemer imalatında sektörün önde gelen işletmeleri arasında Bozkırlılarımız ön plandadır. Yaptığımız Toplantının ön hazırlık açısından olumlu geçtiğini ve sektör çalışanlarımızla tekrar bir araya gelerek görüşmelerin netlik kazanmasını sağlayacağız. İlçemiz Bozkır'a istihdam alanında projelerimizi hayata geçirmek için çalışmalara devam edeceğiz" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.