Recent Comments

Başkan Saygı'nın 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı


Bozkır Belediye Başkanımız Sadettin Saygı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Saygı FETÖ tarafından gerçekleştirilen askeri kalkışmanın 5'inci yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

"Milli birlik ve egemenlik şüphesiz ki bir ülkenin en kıymetli unsurudur. Ülkemizde de 15 Temmuz 2016’da milli birlik ve egemenliğimize bir saldırı gerçekleşmiş, devlet kurumları içine yuvalanan hain bir kitle tarafından sözde darbe girişimi ile devlet çökertilmek istenmiştir.

Ülkemizde darbe çığırtkanlığı yapanlar, vatanımızın her karışında, yekvücut halinde canı pahasına milletimizin asil ve çelikten iradesini görmüşlerdir.

Bizler, Türk milletinin vatanı uğruna neler yapabileceğini gösteren bu anlamlı direnişin mimarlarından başta Ömer Halis Demir’in ve bu uğurda Hakk’ın rahmetine kavuşan 249 şehidimiz ile 2 bin 193 gazimizin omuzlarında yükselen aziz vatanımızı, gerek içte gerekse dışta tüm şer odaklarına karşı kanımızın son damlasına kadar korumaya söz verdik. ‘Gün iradeye sahip çıkma günüdür’ diyerek meydanları darbecilere teslim etmeyip hainlere fırsat tanımayan tüm vatandaşlarımıza minnettarız.

Bu vesileyle bu devlet uğruna canını ortaya koymuş Şehitlerimizi ve kahraman ecdadımızı bir kez değil binlerce kez rahmetle anıyorum. Gazilerimize de hürmet ve sonsuz saygılarımı iletiyorum” dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.