Recent Comments

Bozkır Sosyal Hizmet Merkezi açılıyor.

İlçemizin kalkınması için önemli projelerine devam eden Bozkır Belediyesi yeni bir hizmeti de ilçemize kazandırıyor.

Mülkiyeti Belediye Başkanlığımıza bağlı eski öğretmenevi binasına Sosyal Hizmet Merkezi açılması için yapılan başvuru olumlu sonuçlanmıştır.

Bu projenin hayata geçmesi ile ilçemiz için önemli bir katkı sağlayacak olan Sosyal Hizmet Merkezi, Bozkır, Hadim, Taşkent ve Ahırlı ilçelerine hizmet edecektir.

Kazandırılan bu projenin ilçemize hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanımız Sadettin Saygı şu ifadelere yer verdi "Sosyolojik, psikolojik ve ekonomik olarak toplumsal yaşamda güçlük çeken, ihtiyaçlarını asgari düzeyde karşılayamayan yoksullar, evsizler, yaşlı ve engelliler, göçmenler, şiddet mağduru kadın veya çocuklar, sokakta yaşayan veya çalışan çocuklar, bağımlılar, sorunlu veya parçalanmış aileler vs. olan birey veya gurupların toplumsal yaşamdan kopmamasını, verdiği eğitimler ile sağlıklı bir toplum için sağlıklı aile ve nesillerin yetişmesini amaçlamayan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Sosyal Hizmet Merkezini ilçemize kazandırıyoruz.

İlçemize kazandırdığımız bu proje için başta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Derya YANIK olmak üzere projenin takibi ve hayata geçirilmesinde büyük emeği olan Konya Milletvekilimiz Sn. Ziya Altunyaldız 'a ve Konya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz İbrahim Akyüz'e teşekkür ediyorum" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.