Recent Comments

Bozkırlılar ve Kurumlarımız, Bozkır Öğrencisinin her zaman yanında

İlçemizde Üniversitenin açılması sonrasında birkaç kendini bilmez gencin münferit olayları sonrasında ilçemizin genelini kapsayan karalama amaçlı bir sosyal medya #SÜBozkırdaTaciz var etiketi açıldı. 

Bu tarz şikayetler sosyal medyada Sırıstat Haber Merkezi hesabı @bozkirkonya'da Selçuk Topluluğundan (@selcukportall) iletildi ve hemen olay büyümeden gerekli kurumlara iletildi. 

Bilgi tarafımıza ulaştıktan sonra Emniyet Müdürlüğümüzle görüşme sağlanıp durum iletildi. Bozkır İlçe Emniyet Amirliği Ekiplerimiz yurt bölgelerimizde denetimler gerçekleştirdi ve gerçekleştirmeye devam edecek hemde Yurtiçinde öğrencilerimizle görüşmeler sağlanarak sorunlarla ilgili müdahalesi olan münferit olayların yapımcılarının cezai işlem alması için şikayete konu şikayetlerin resmileşmesi için öğrencilerimiz Emniyete davet edildi. 

Kurum ve Kuruluşlarımızın bu şekilde gerekli düzenlemelerine rağmen Twitter üzerinden paylaşımlara devam eden twitter kullanıcıları var. Burada amaç üzüm yemek mi yoksa bağcıyı dövmek mi?

Bozkır Haber sitesi olarak ve Bozkırlı bir vatandaş olarak bizler öğrencileri misafirimiz olarak görüyoruz ve ona göre değer veriyoruz. Ancak birkaç kendini bilmez insanın olaylarının Bozkır'a mal edilmesi, Üniversitemize mal edilmesi hoş değildir. 

Gerekli hak öğrencilerimizin ayağına kadar giden resmi kurumlara şikayetle olur. Sosyal medyada bir ilçeyi karalamaya çalışarak olmaz. Bir an önce bu yanlıştan dönülmelidir. 

Twitter'dan güzel paylaşımlar ;

Ali Erkan @alierkan42

#SÜBozkırdatacizvar Bozkır'da okuyan tüm öğrenciler bizim evladımızdır. Yazık ki iki tane şerefsiz yüzünden düştüğümüz hallere bak. Eminim ki bu vakitten sonra bu tür olaylara Bozkır halkı sessiz kalmayacaktır.


Esen.A@esnakss

Öncelikle bu açtığınız başlık çok çirkin. Tacizin şehri memleketi ilçesi yok önce bunu kavrayın. Çocukluğumun geçtiği ve birkez bile taciz tecavüz vs duymadığım karşılaşmadığım memleketimi bu şekilde bir başlıkla kirletmeye hakkınız yok. #SUEBozkırdatacizvar




Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.