Recent Comments

Bozkırlı Emre Büber Kimdir?


Emre Büber Kimdir? Emre Büber aşçıdır. 2021 yılında katıldığı Masterchef yarışmasıyla, tanınmış olan aslen Konyalı, Avusturya doğumlu Emre Büber aşçılık mesleğine iş bulamadığı için başlamıştır.

Emre Büber 26 Ağustos 1995 Avusturya doğumlu olup, aslen Konya Bozkır'lıdır. Anne ve babası hakkında çok bilgiye rastlanmayan Büber, evli ve bir erkek çocuğa sahiptir.
Lise eğitimini açık öğretim olarak tamamladıktan sonra 2015 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu'nda, büro yönetimi ve yönetici asistanlığı bölümlerinden mezun olmuştur.
 
12 yaşında Avusturya'dan, Türkiye'ye dönerek, okuluna devam etmiştir. 4 yıl Antalya'da animatörlük yaptıktan sonra 19 yaşında tekrar Avusturya'ya dönmüştür.
Avusturya'ya döndükten sonra 2,5 yıl bir süpermarkette depo görevlisi olarak çalışmıştır. Sonrasında kokoreç, şırdan ve Adana yemekleri ile meşhur bir mekânda çalışmaya başlamıştır. Burada dünyaca ünlü İngiltereli şef Jamie Oliver ile tanışma ve çalışma fırsatı bulmuştur. Jamie Oliver ile çalıştıktan sonra aşçılığa merak salmıştır ve 4 yıl profesyonel mutfaklarda çalışmıştır.

Şuan youtube kanalında 5,96 bin abonesi olan Büber'in, instagramda 72,2 bin takipçisi vardır.

Kaynak: Maksat Bilgi
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.