Recent Comments

Yöreyehas, Bozkır’da Bakanlık Onayı alan ilk E-Ticaret sitesi oldu.


Bozkır Yöresel ve Yöreyehas E-Ticaret Siteleri Bozkır ilçesinde E-Ticaret Bakanlığı onaylı doğrulanmış e-ticaret sitesi alan ilk siteler oldu.

Konya’nın Bozkır ilçesinde 2021 yılında faaliyete başlayan Bozkır Tahini ve Yöresel ürünleri satan Bozkır Yöresel ve Yöreyehas E-Ticaret siteleri, Bozkır’da Ticaret Bakanlığının ETBİS ve E-Ticaret Bilgi Platformu tarafından yetkilendirilen doğrulanmış site unvanını alan ilk E-Ticaret siteleri oldu.  

Yöreyehas çatısı altındaki www.yoreyehas.com ve www.bozkiryoresel.com e ticaret firmaları Ticaret Bakanlığının ETBİS ve E-Ticaret Bilgi Platformu tarafından talep edilen şirket yükümlülükleri ve beyanlarını yerine getirerek doğrulanmış site unvanını aldı.  

Bozkır ilçesinde ilk kayıt olan e-ticaret siteleri Konya ilinde 390 ve 391. Site oldu.  Türkiye'de Ticaret Bakanlığının bu doğrulama sistemine kayıtlı şuan 23.398 E-Ticaret sitesi var.


ETBİS nedir?

ETBİS sistemi Ticaret Bakanlığının E-Ticaret sitelerinin bilgilerini doğruladığı ve verilerini tuttuğu sitelere sağladığı etiketlerle müşterilerde güven tesis eden bir sistemdir.  

YöreyeHas Firması.

YöreyeHas firması 2021 yılında kurulan ve ilçemizde başta Bozkır Tahini üreticilerinin ürünleri ve bölgedeki yöresel ürünlerin satışı için e-ticaret altyapısı oluşturmayı amaç edinmiştir.  

https://www.eticaret.gov.tr/siteprofil/7418277425486614/wwwyoreyehascom

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.