Recent Comments

Bozkır Öğretmen Evi Yeni yerinde hizmete devam ediyor.

Bozkır Öğretmen Yeni Hizmet binasına kavuştu. 

Bozkır ilçe merkezinde faaliyet gösteren Öğretmen Evi hizmet binası ihtiyaçları karşılamadığı için yenilenmesi için çalışmalara başlandı. 

Bir sene gibi bir kısa zamanda hizmete giren yeni Öğretmen Evi hizmet binası hakkında sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Ak Parti ilçe Başkanı Kadir Güven yaptığı aciklamada "BİR ÖNEMLİ HİZMET DAHA KAZANDIRILDI!!!

Bozkır Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü ilçemiz hizmetine açıldı. 

2019 Ağustos ayında Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü hizmetinde olan binamız İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından projelendirilerek bina değişimi başlamış teknik dönüşümü sağlanmıştır. 
Konya Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile dış cephe mantoloma, çatı yalıtımı ve peyjazı tamamlanmıştır.

Bu süreçten sonra yeni binaya tefrişat alımı gerçekleşmiş 25.10.2021 tarihinde Bozkır eğitim camiamıza ve hemşerilerimize hizmet vermeye başlamıştır. 

Başından itibaren bu projeye destek olan Milletvekilimiz Sayın Ziya Altunyaldız'a, donatım bütçesinin gelmesinde büyük katkıları olan Milletvekilimiz Sayın Orhan Erdem'e, İl Başkanımıza ve teşkilatımıza, Konya Valiliğine, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay'a, dönüşüm projesini ile büyük destek veren İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali Büyük Bey'e ve Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz Bey'e, Belediye Başkanımız Sadettin Saygı'ya, geçmiş dönem ilçemize hizmet veren kaymakamlarımıza, süreçi yakından takip eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve ekibine, çıktığımız yolda her daim yanımda olan kıymetli teşkilatıma ve çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.