Recent Comments

Sağlık Müdürümüz ve Hizmet Başkanlarımız Hastanemizde İncelemelerde Bulundu.

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç ve hizmet başkanlarımız hastanemizde incelemeler yaparak, hastanemize kazandırılan yeni hizmet birimlerimizi ve cihazları yerinde görerek hastanemiz idarecileri ve çalışanlar ile istişarelerde bulundular. 
Prof. Dr Koç, hastanemize yakın zamanda kazandırılan, Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü ile Müdürlüğümüz arasında imzalan protokol ile hem üniversite öğrencilerinin staj ve uygulama imkanı bulduğu, hem de hastalarımıza işitme tarama hizmeti verilen Odyometri (İşitme Tarama) Ünitesi'ni, hastalarımıza görüntüleme hizmeti verilen ve kurulumu tamamlanan yeni röntgen cihazımızı ve radyoloji ünitemizi, iki adet yeni diyaliz cihazı kazandırılarak 5+1 kapasitesi, 7+1 kapasiteye çıkartılan, yaz tatil diyalizi için ayrılan diyaliz cihazlarımız ile birlikte toplamda 10 diyaliz cihazı ile hastalarımıza diyaliz hizmeti verilmeye başlanılan modern Diyaliz Ünitemizi, hayırseverlerimiz Akçapınarlı Ömer Yalçınkaya, kardeşleri ve kıymetli annelerinin desteği ile kurumumuza kazandırılan Fizik Tedavi Ünitemizi, EMG Birimimizi, açılması planlanan I. Seviye Yoğun Bakım Ünitemizi, hayır severimiz Ali Taşseki'nin yardımı ile hastanemize kazandırılan Panoromik Röntgen Cihazımızı ve fiziki şartları idaremizce tamamlanan panoramik röntgen odamızı, idaremizce yakın zamanda fiziki olarak yapılan ve mefruşatı hayır severlerimiz Yavuz Şen ve Kemal Çelik tarafından tamamlanan polikliniklerimizi, Bozkır Belediye Başkanımız Sadettin Saygı'nın destekleri ile Bozkır Belediyemizce, Covid-19'la mücadele de kullanılmak üzere hastanemiz acil servisi önüne kurulan sağlık kabinimizi yerinde görerek incelemelerde bulundu  
Sağlık Bakanlığımızca alımı yapılan ve önümüzdeki günlerde kurulumuna başlanılacak olan Tomoğrafi Cihazımızın kurulacağı tomoğrafi odamızı da yerinde görerek bilgi aldı.

Kurumumuza yakın zamanda ataması yapılan ve hastanemizde hizmet vermeye başlayan KBB, Nöroloji, Üroloji, Cildiye, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Ortopedi ve Travmatoloji, Genel Cerrahi ile İç Hastalıkları ve Anestezi Uzmanlarımızı, Diş Tabiplerimizi, Evde Sağlık ve Acil Servis Hekimlerimizi de polikliniklerimizde ziyaret ederek karşılıklı bilgi alış verişinde bulunan Prof. Dr. Koç, halkımıza yerinde ve zamanında sağlık bakım hizmeti sunulabilmesi için yeni atanan hekimlerimizin polikliniklerde ve ameliyathanede ihtiyaç duyduğu eksik olan diğer tıbbi cihazların en kısa sürede temin edilmesi için destek vereceklerinin de sözünü verdi.  
Prof. Dr. Koç, "14 Kasım Dünya Diyabet Günü" vesilesi ile hastanemizde düzenlenen diyabet farkındalık standını da ziyaret ederek, stantta görevli personellerimize de teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürü ve hizmet başkanları ile karşılıklı konuşma ve dertlerini anlatma fırsatı bulan sağlık çalışanlarımız ve idarecilerimiz de ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 
Prof. Dr. Koç, ayrıca Toplum Sağlığı Merkezi Başkanlığı'nı, Bozkır Aile Hekimliği Birimlerini ve yeni yapılan Toplum Sağlığı Merkezi inşaatını da ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Ziyaretler sırasında Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Prof. Dr. M. Ali Eryılmaz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hasan Çiftci, Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Eser Şenkul, Kurumumuz Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgehan, Başhekim Yard. Uzm. Dr. Ali Söylemez, İdari ve Mali Hiz. Müdürü Süleyman Büyükyavuz ile Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Mustafa Sargın'da hazır bulundu.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.