Recent Comments

Bozkır Belediye Başkan Yardımcısı Ali Koyuncu Vefat etti.


Bozkır Belediye Başkan Yardımcısı ve Konya Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Ali Koyuncu vefat etti.

Yakalandığı amansız hastalık sonrası uzun süredir Konya'da tedavi gören Koyuncu bugün sabaha karşı hakka yürüdü.

Sırıstat Haber Merkezi ailesi olarak Merhum Başkan yardımcısı Ali Koyuncu'ya Allah'tan rahmet diler ve geride kalanlarına sabırlar dileriz. 

Merhumun Cenazesi ikindi namazına müteakip Merkez(Büyük) Camii'de kılınan cenaze namazı sonrası defnedilecektir.


Konya Büyükşehir Belediyesi Paylaşımı;


Bozkır Belediye Başkanlığı Paylaşımı;


Ali Koyuncu'nun vefatının ardından sevenleri, çalışma arkadaşları ve siyesiler sosyal medya paylaşımlarıyla taziyelerini iletti.

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta: Bozkır Belediye Başkan Yardımcımız ve Konya Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Ali Koyuncu’ya Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabr-ı cemiller diliyorum. Konya’mızın başı sağ olsun. Mekânı cennet, makâmı âli olsun.


AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun: Rahmet-i Rahman’a kavuşan Bozkır Belediye Başkan Yardımcımız ve Meclis Üyemiz Ali Koyuncu’ya Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabr-ı cemiller diliyorum. Mekanı cennet olsun.

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez: Bozkır Belediye Başkan Yardımcımız ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz Ali Koyuncu'nun vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet, makamı ali olsun.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay: Bozkır Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Üyemiz Ali Koyuncu’nun vefat haberini üzüntüyle aldım. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş: Bizler şahidiz. İyi insandı. Konya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Bozkır Belediye Başkan Yardımcısı Ali Koyuncu abimize Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca: Vefatından derin üzüntü duyduğum Büyükşehir Belediye Meclis Üyemiz ve Bozkır Belediye Başkan Yardımcısı Ali Koyuncu abimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.
 
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: Bozkır Belediye Başkan Yardımcısı Ali Koyuncu’nun vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı: Bozkır Belediye Başkan Yardımcımız ve Meclis Üyemiz Ali Koyuncu’nun vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevdiklerine başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun.


Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.