Recent Comments

AK Parti İlçe Başkanı Güven, “İslam Aleminin Regaip Kandili Mübarek olsun”


AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven Ramazan Ayının müjdecisi olan Regaip kandili münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. 

Başkan Güven, " Tüm İslam âleminin Regaip kandili Mübarek olsun" dedi.

AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven yayınladığı mesajında, "Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi olan bir Regaip Kandiline daha kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz.  Kandiller, sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberliğin en güzel yaşandığı, manevi dünyamızın aydınlandığı en özel günlerdendir.

'Üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz'        

 İşte bu anlamda idrak edeceğimiz Regaip Kandili'nde, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) kutlu yolculuğunun ışığında, Yüce Yaradan'a, ailemize, milletimize ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha hatırlamalı, kandillerimizin özüne yakışır şekilde; vicdan muhasebesi yaparak kendimizi sorgulamalı, yanlış ve kusurlarımızdan dönme konusunda çaba sarf edip, küslük ve dargınlıklara son vererek, bu anlamlı günün, barışa, dostluğa, kardeşliğe vesile olması için üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Bozkırlı hemşerilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Regaip Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.