Recent Comments

​Bozkır’da IPARD 11. Çağrı Hibe Toplantısı gerçekleştirildi.


Konya Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü'nce yapılacak olan IPARD 11. Çağrı Hibe Tanıtım Toplantısı Bozkır'da gerçekleştirildi.  


Bozkır Toplantı salonunda düzenlenen toplantıda katılımcılara, IPARD kapsamındaki hibeler ve bu hibelere başvurular hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulunuldu.  

Toplantıda açıklamalarda bulunan Konya Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Yavuz Uysal "Konya Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu olarak 150 adet sektöre kurum olarak destek veriyoruz.  

Bozkır ilçemizi kırsal alanda yer almasından dolayı ciddi anlamda önemsiyoruz. Bozkır ilçemizden şuana kadar çok ciddi bir başvuru yapılmadı. Bu toplantımızın ve Konya'ya bağlı diğer kırsal ilçelerde yaptığımız toplantıların amacı bu ilçelerde bilgilendirmelerin artırılarak bu ilçelerdeki vatandaşlarımızın ve kurumların başvurularının artırılmasıdır" dedi.  

Bozkır Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya çok sayıda çiftçinin yanısıra ilçeye bağlı Mahalle muhtarı, Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk ve Bozkır İlçe Tarım ve Orman Müdürü Halil Durmuş Katıldı.  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.