Recent Comments

MEHMET YAMAN ABİMİZ ARAMIZDAN AYRILDI.

Bu gün 16 Şubat 2022 Üzüldüğümüz bir gündü.

Hakim ve Noter Emeklisi, en önemlisi Bozkır Kovanlık'lı, üstadımız bilgisiyle gönüllerde taht kurmuş ve Konya Bozkırlılar Derneğimizin üyesi sevgili abimiz MEHMET YAMAN'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrendik. 

Bu bilge abimizi yayınlanmış onu aşmış kitabıyla ve Konya'da 8. Noterliği zamanında tanımıştım sevgili abimi. Kitaplarının içinde Atatürk'ü tanımak adlı kitabını okuduğum zaman kendisine teşekkür etmiştim. O dönemde Bozkırlılar Derneği olarak. 

Bozkır için bir film çalışmamız olmuştu. Bu filmin adı "Bozkır Dedikleri"ydi. Ne olur ne olmaz diyerek bu filmin senaryosunun noterlikten tasdikini yaptırmıştık. Bu tasdiki merhum abim Mehmet Yaman Konya Bozkırlılar Derneği adına ücretini kendisi ödeyerek yapmıştı.

Kendileri; Türk Devletinin ve Türk Milletinin yanında olmasıyla herkese mesajını veren yiğit ve korkusuz bir abimiz olarak gönlümüze taht kurmuştu. Bilgi ve bilgi enerjisiyle dolu olan abimizin Cumhurbaşkanımıza ve Cumhurbaşkanlığına yapmış olduğu danışmanlık O'nu gözlerimizde daha değerli yapmıştı. 

Mehmet Yaman abim bir Bozkır'lı olarak ve Türk Milletinin yanında olmuş, basına ve insanlığa yaptığı değerli katkılarıyla anılacaktır.

Vefatı bizde çok üzüntü yaratan sevgili abimiz Mehmet Yaman'a, şahsım ve Başkanlığını yaptığım Bozkır Dernekleri Federasyon adına Allah'tan rahmetler diyorum, Kovanlık Köyümüze, Bozkır'ımıza, Konya'mıza ve Türk Milletine baş sağlığı diliyorum.

Mehmet Yaman abi: Sen haklarını bu millete ve herkese helâl et. Çünkü sen herkesten ve dünyadan alacaklı olarak ayrıldın aramızdan.

YİĞİT BİR ADAM GEÇTİ BU DÜNYADAN.

Burhan Yılmaz
Bozkır ve Çevresi Dernekler Federasyon Başkanı.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Etiketler

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.