Recent Comments

Bimder Namaz Konulu Konferansla etkinliklere başladı.


İlçemiz Bozkır'da faaliyet gösteren kısa ismi Bimder olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği üç konuk konuşmacının olduğu Namaz konulu konferansla pandemi sürecinden dolayı ara verdiği akşam sohbetlerine tekrardan başladı. 



Bozkır Belediye Düğün Salonunda düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak Abdullah Yıldız, Ramazan Kayan ve Abdulhamit Kahraman, Namaz üzerine gerçekleştirdikleri konferanslarını ilk olarak Bozkır Gençlik Merkezinde Üniversite öğrencilerine yönelik olarak saat 17:00'de gerçekleştirdikten sonra saat 20:30'da Bozkır Belediye Düğün salonunda halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. 

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Bimder Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Görür "Sevgili Dostlar
Pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığımız konferanslarımıza inşallah kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Birbirinden değerli üç Hocamızın konuşmacı olarak katıldığı ve Dinimizin en önemli ibadetlerinden biri olan Namazla ilgili konferansımıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı Dernek yönetimim adına teşekkür ederim" dedi. 

Bozkır Halkının yoğun ilgisinin gözlendiği konferansın konuşmacısı olan Araştırmacı Yazarlardan Abdullah Yıldız "Namazın Yaşamak", Ramazan Kayan "Namazla Dirilmek" ve Abdulhamit Kahraman "Namazla Huzura Ermek" konularında sohbet gerçekleştirdi. 

Bozkır Belediyesi Düğün Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır İlçe Müftüsü Emin Yüksek, Bozkır Jandarma Komutanı Batuhan Duran, Bozkır SGK Merkez Müdürü Bülent Gül, Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Özgür Tunç, Bozkır Esnaf Odası Başkanı Niyazi Yavuzer,Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Güven, MHP Bozkır ilçe Başkanı Ata Küçükduran ve çok fazla vatandaş katıldı. 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.