Recent Comments

Bozkır Hastanesi'nde Tomografi Cihazı ve Ünitesi hizmete başladı.

Hastanemize Kurulumu Tamamlanan ve Hizmet Vermeye Başlayan Tomografi Cihazımız ve Ünitemiz İlçemize Hayırlı Olsun.

Sağlık Bakanlığımızca, Bakanlığımıza bağlı sağlık tesislerinin ihtiyacı olan tıbbi cihazların temini için Türkiye Cumhuriyeti ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) arasında Türkiye Covid-19 Ekipmanı Acil Durum Müdahalesi Projesi kapsamında hastanemize alımı yapılan 16 Kesitli Tomografi Cihazımızın kurulumu, Tomografi Ünitemizde yapılan gerekli düzenlemelerin ardından yapılarak hizmet verilmeye başlandı.

Kurumumuza alımı yapılan Tomografi Cihazımızın kurulumu için uzun süredir ünite alanında Bakanlığımızca ve Türkiye Atom Enerjisi Kurumu'nca belirlenen standartlar göz önünde bulundurularak titizlikle sürdürülen çalışmalar idaremizce tamamlanmış ve Tomografi Cihazımızın kurulumu yapılmıştır. Nükleer Düzenleme Kurumu'ndan cihazın kullanımı için lisansı alınmış, ünite için gereken diğer tıbbi cihaz, demirbaş, tıbbi sarf malzeme, ilaç tedariki tamamlanmış, raporlama hizmet alımı yapılarak gerekli entegrasyon işlemleri tamamlanmış, test işlemleri gerçekleştirilmiş ve son olarak yüklenici firma tarafından ünitemizde görev yapacak teknik personellerimize gerekli eğitimler verilerek görüntüleme hizmeti verilmeye başlanmıştır. 

Konuyla ilgili açıklama yapan hastanemiz Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgehan şu açıklamalarda bulundu: "Hastanemiz; Sağlık Bakanlığımız, Konya İl Sağlık Müdürlüğümüz ve hayırseverlerimizin desteği ile her geçen gün tıbbi cihaz çeşitliliğini artırmaya devam ediyor. Bakanlığımızın, Müdürlüğümüzün ve halkımızın bizlere vermiş olduğu destek ve güvenle hasta bakım hizmetlerimizin kalitesini ve çeşitliliğini her geçen gün artıyoruz. Son olarak Devletimizin, Sağlık Bakanlığımızın ve Konya İl Sağlık Müdürlüğümüzün desteği ile kurumumuza yeni bir görüntüleme cihazı kazandırdığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Görüntüleme Merkezimize 2021 yılında kazandırmış olduğumuz yeni Dijital Röntgen Cihazı, Panoramik Diş Röntgen Cihazı ve son olarak bu günlerde kazandırmış olduğumuz Tomografi Cihazımız ile birlikte görüntüleme merkezimiz oldukça güçlü bir seviyeye ulaşmış oldu. Tomografi Ünitemizin hizmet vermeye başlaması ile birlikte hasta sevklerimiz azalacak, hekimlerimiz tarafından hastalarımıza yerinde ve zamanında tanı koyma ve tedavi uygulama imkânı sunulmuş olacaktır." dedi.

Sözlerine şu şekilde devam eden Bilgehan: "İlçemize ve kurumumuza her zaman desteklerini esirgemeyen başta Saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca'ya, Konya Milletvekillerimiz Sayın, Ziya Altunyaldız'a ve Sayın, Mustafa Kalaycı'ya, Konya İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç'a, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Prof. Dr. Mehmet Ali Eryılmaz'a ve Başkan Yardımcılarımıza, ayrıca yerelde hastanemize ve bizlere desteklerini esirgemeyen ve her zaman yanımızda olan Bozkır Kaymakamımız Fatma Gül Dalmış'a, Bozkır Belediye Başkanımız Sadettin Saygı'ya, Ak Parti İlçe Başkanımız Kadir Güven'e, MHP İlçe Başkanımız Rıfat Küçükduran'a, yakında ve uzakta adını sayamadığımız saygıdeğer büyüklerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ünitemizin açılması ve hazırlık safhasında uzun zamandır gayretli ve fedakârca çalışmalarda bulunan ve emeği geçen idari yönetim ekibime, kurumumuz teknik personellerimize, görüntüleme merkezimizde görev yapan Radyoloji Teknikeri ve Teknisyeni personellerimize ve kurumumuzda halkımıza 7 gün/24 saat sağlık hizmeti sunan bütün çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu vesile ile ünitemizin hastanemize ve ilçemize hayırlı olmasını dilerim." dedi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.