Recent Comments

Bozkır'da 8 Mart Kadınlar günü münasebetiyle etkinlikler düzenlendi.


Bozkır İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüzce 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle Bozkır Kaymakamı Sayın Fatmagül DALMIŞ'ın ev sahipliğinde etkinlik düzenlendi. 

Etkinlikte Tarım ve Orman Bakanlığında Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi bünyesinde Birleşmiş Milletler Kalkınma Fonu çalışanı Toplumsal Cinsiyet Eşitlik Uzmanı Meltem KILIÇ'ın toplumda kadının önemini ve toplumsal cinsiyet eşitliği hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Şerben KAYA tarafından kadın kooperatifleri hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır. 

Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı Başkan Yardımcısı Gıda Mühendisi Nurper  ÖZCAN'ın online katılım sağlayarak kadınların emekleri ile ortaya koydukları başarı hikayelerini aktararak, Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfının kadın kooperatiflerine vermiş olduğu destekler hakkında bilgilendirme yapmıştır. 

Gerçekleştirilen etkinliğe TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı AK Parti Konya Milletvekili Ziya ALTUNYALDIZ online olarak katılım sağlayarak; Bozkırlı kadınların Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutlayan kadın önemine dikkat çeken Ziya ALTUNYALDIZ kadınların hayatın her aşamasında kattığı değere teşekkür ederiz dedi. Yapılan bilgilendirmeler sonrasında katılım sağlayan kadınlara ikramlarda bulunuldu ve Kaymakam Fatmagül DALMIŞ tarafından hediyeler takdim edildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.