Recent Comments

Bozkırlılar Vakfından Eğitime Destek


1991 Yılında Merkezi İstanbul'da kurulan ve Bozkır'da da o yıllardan bu yana şubesi bulunan Bozkırlılar İlim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın ilçemiz Bozkır'a çığ gibi hizmetleri olmuştur. Bu hizmetlerine halen kaldıkları yerden devam ettikleri ve başta eğitim olmak üzere desteklerine devam ediyorlar.

Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi okullarında eğitim gören öğrencilerinin daha ileri başarı sağlamaları için, belirledikleri Hedef 2022 projesi kapsamıyla yola çıktıklarını ve bu hedefe ulaşmaları için, eğitime devamlı katkı sağlayan Bozkırlılar İlim Kültür ve Yardımlaşma Vakfından yine eğitime destek olmalarını istediler.

Bozkırlılar İlim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi binasının   kuruluşundan bu zamana kadar okulun istek ve talepleri doğrultusunda her zaman ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıkları ilçemiz halkı tarafından da bilinmektedir.

Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi Hedef 2022 projesinde önceliklerinin, öğrencilerin girecekleri üniversite sınav çalışmalarına katkı sağlamaya yönelik çok fonksiyonlu fotokopi makinesi ve yardımcı kaynak kitap desteği isteklerini, yine anında yerine getiren Bozkırlılar Vakfı oldu.
 
Fotokopi makinesi ile kitapların Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesine devir tesliminde, Bozkırlılar Vakfı Bozkır Şube Başkanı Mehmet Özakan, vakıf gönüllü ve görevlisi Mevlüt Aydın , Bozkır Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Seyit Tarlacı, okul müdür yardımcıları Tuğrul Güzel ve Hüseyin Battal yer aldılar.

Hepimizin bildiği gibi Bozkırlılar Vakfı'nın eğitime olan desteği kurulduğu yıldan bu yana, dün olduğu gibi bugün de devam ediyor. Bozkırlılar Vakfımızdan ve Bozkırlılar Vakfına destek olan tüm hayırseverlerimize bizlerde Bozkır Postası Gazetesi olarak teşekkür ediyoruz.

Bozkırlılar Vakfı Bozkır temsilcisi Mehmet Özakan, Vakfın Genel Merkezi adına, Bozkır Anadolu İmam Hatip lisesine yaptıkları desteklerinden dolayı hayırlı olsun dileklerinde bulunurken, Rabbimizden öğrencilere ilmi ve manevi başarılar nasip etmesini de diledi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.