Recent Comments

​KONYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BÜYÜK’TEN BAŞKAN SAYGI’YA ZİYARET


Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek "Bozkır'ımız ülkemize büyük hizmetler eden başarılı insanlar yetiştirmiş bir ilçedir. Bizler aynı azim ve kararlılıkla Kaymakamlığımız ile birlikte Bozkır'ımızı ve ülkemizi daha ileriye taşıyacak çocuklarımızın yetişmesi için eğitim ve öğretime desteklerimizi hiçbir zaman eksik etmeyeceğiz" dedi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Büyük ve Belediye Başkanı Saygı, Bozkır'daki eğitimin genel durumu ve yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Yapılan görüşme sonrasında Bozkır Kaymakamı Fatmagül Dalmış ile birlikte 15 Temmuz Şehitleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Osman Yaren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettiler.

BAŞKAN SAYGI "KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Saygı "Geçmişten bugüne kadar birçok başarılı bireyler yetiştiren Bozkırımızın bundan sonra da aynı başarıyı göstereceğine inanıyoruz.Geleceğe değer katacak bireyler yetiştirebilmemizin en önemli unsuru, çocuklarımızı yenilikçi eğitim olanakları ile buluşturarak onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır. Bizlerde Bozkır Belediyesi olarak, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza yönelik her türlü projenin içinde olmaya gayret gösteriyoruz. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Bozkır Kaymakamlığımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte hareket ederek sorunların çözümü noktasında katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu vesile ile ben bir kez daha İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyit Ali Büyük'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.