Recent Comments

AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven Kadir Gecesi Mesajı


AK Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

Güven mesajında şunları kaydetti: "On bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü yaşarken, bin aydan daha hayırlı mübarek Kadir Gecesi'ne kavuşmanın sevinç ve coşkusunu yaşıyoruz.Rabbimizin af ve mağfiretine, engin rahmetine susayan gönüllerimize bir lütuf olarak gelen şifa ayı Ramazan'ın son günlerine yaklaşıyoruz. 

Salgınla buruk geçen günlerimizde bir huzur vesilesi olacak Kadir Gecesi'ne kavuşmayı heyecanla bekliyoruz. Bizi  en faziletli geceye, Kadir Gecesi'ne tekrar ulaştıran Rabbimize hamdü senalar olsun. Kadir gecemiz mübarek olsun.

Kadir gecesi, içinde Kadir Gecesi bulunmayan bin aydan daha hayırlı bir gece. Kadir Gecesi'ne bu değer ve kıymeti veren Yüce Kitabımız inanan gönüllerin hidayet rehberi Kur'an'ı Kerim'in yeryüzüne inmeye başlamış olmasıdır. Hiç şüphesiz, bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyalarımızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için eşsiz bir imkan ve fırsat sunmaktadır. Bu eşsiz fırsatın şuurunda olarak, bu gecenin feyiz ve bereketinden manen en iyi şekilde istifade edebilmeyi  temenni  ediyorum. 

Ayrıca bu mübarek gün ve geceler birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin en ulvi seviyeye çıktığı zaman dilimleridir. Bu manevi iklimi fırsat bilerek , elimizi ve gönlümüzü herkese açarak kardeşlik, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine katkı sağlamalıyız. Bu vesileyle idrak edeceğimiz Kadir gecemizin Aziz milletimize, Bozkırlı hemşehrilerimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum."
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.