Recent Comments

Bozkır'da Öğrencilerle Trafik Haftası etkinliği gerçekleştirildi.


Trafik düzeni ve güvenliğinin artırılması, karayollarını kullananların kurallara uymaları yönündeki farkındalığının ve paydaş kurum ve kuruluşlarla iş birliği ve koordinasyon içerisinde trafik güvenliğine olan katkılarının artırılması amacıyla her yıl Mayıs ayının ilk cumartesi günü "Karayolu Trafik Güvenliği Günü", takip eden hafta ise "Karayolu Trafik Haftası" olarak kutlanmaktadır.



Bu doğrultuda, Bozkır ilçesinde Bozkır İlçe Milli Eğitim Müdürü Pınar Buluz "Trafik Haftası Etkinlikleri''ne katıldı.

Etkinlik, trafik polislerinin, Vali Kemal Katıtaş İlkokulu 2. sınıf öğrencilerine sınıflarında trafik eğitimi ile başladı.

Ardından çocuklar Bozkır Vali Kemal Katıtaş İlkokulu Okul Müdürü Bayram Kırmızıgül ve öğretmenleri eşliğinde yaya geçidi noktasına geldiler. Trafik polislerinin uygulamalı olarak karşıdan karşıya geçme kurallarını öğretmesinin ardından öğrencilerimize "trafik dedektifi kartı" verdi.

Ardından hep birlikte İlçe Jandarma Komutanlığına gidilerek trafik uyarı levhaları eğitimi ve sorularının cevaplanması ardından tüm öğrenciler trafikle ilgili özdeyişlerini söylediler.

Daha sonra çocuklarla sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Pınar BULUZ, trafik kurallarını bir kez daha hatırlattı.

Etkinliğe İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Batuhan DURAN, İlçe Emniyet Amiri Uğur ALACA, polis ve jandarma ekipleri ve öğrencilerimiz katıldı.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.