Recent Comments

30 Ağustos Zafer Bayramının 100.yılı Bozkır'da kutlandı


30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenle kutlandı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başlayan tören; Bozkır Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz ve Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla devam etti.

Cumhurbaşkanı'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajının okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından Bozkır Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz ile Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı tarafından tebriklerin kabul edilmesi ile tören sona erdi.

Törene; Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır Cumhuriyet Savcısı Yılmaz Dinler, İlçe protokolü, şehit yakınlarımız, gazilerimiz, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

3 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Sevgili site yöneticisi kardeşim, eski 30 Ağustoslari hatırlar mısın?
    Akşamında fener alaylı, uygun istikamet yürüyen jandarmayı, sokaklari dolduran insanlarımızı, bu bilinç ile herşeyin farkında yetişen çocuklarımızı...
    Ne çok şeyimizi çalmışlar...
    Bizden olmayan ama bizim gibi görünen, dini, siyaseti, ilmi, izahı sana bırakmayan, her konuda mutlaka bir fikri olup sadece kendi menfaati için çabalayan insanlar... Her sozunuze eskiden şöyle idi diye başlayalı ne kadar oldu.. 10 yıl 5 yıl? Neden mi soruyorum? Çünkü; değişimin başladığı yer, bizim gibi görünenlerin bizden biri gibi görünmediği tek yerdir.
    Bu arada sayfa harika olmuş arada bir güncel tutup yenilemekte faide var... Eline sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Misafir yorumcu kardeşim. Kim olduğunu bilmesekte sürekli takibin için. Özellikle Ali Dutal hocamızın makalelerine yorum atıyorsun. Eskiler güzeldir ama anda güzeldir. Eski bayramlarda nüfus varmış şimdilerde yok onunda çok etkisi şahsi kanaatimce. Bu bayram konakta oldu ama anıtta olan halka açık bayramlara bile gelen kişi sayısı çok az. Bence suççlu arıyorsak vatandaşlarda ki duyarsızlığıda ilave etmek lazım listeye.

      Sil
  2. Evet haklısın, lakin toplumun bu duruma gelmesine de tesadüf diyemeyiz, bilinçli yapılan yayınlar, uygulamalar, kanunlar...
    Ali Hocamla ilgili söyleyeceğim tek birşey var; o, da kalemine sağlık, iyi ki yazıyor bende kendimce kendi hisseme düşeni alıyorum, ayrıca Mehmet Emin hocama da teşekkür etmek isterim bütün büyük proplemlerin çözümü adına cocuklarimizi, çocukluk çağımızı ve aileleri mercek altına alıyor, sabırsızlık ile diğer yazılarını da bekliyorum. Bir gün çay boyunda birer bardak çay içer konuşuruz. Düşünce özgürlüğünün suç olmadığı bir ortamda!
    Saygılar selamlar

    YanıtlaSil