Recent Comments

Bozkır Kaymakamı Fatmagül Dalmış, Çankırı Bayramören Kaymakamı olarak atandı.


İlçemiz Bozkır'da vakaleten ilçe Kaymakamlığı yapan aslen Gümüşhane Şiran Kaymakamı Fatmagül Dalmış'ın tayini son  Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile değişti. 

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan, hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 422 Mülki İdare Hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk müşavirlerinin yeni görev yerleri liyakat ve kıdemleri esas alınarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile atandı.

İlçemiz Bozkır'da görev yapan ve asli görev yeri olarak Şiran Kaymakamı olarak görünen Fatmagül Dalmış'ın tayini Çankırı - Bayramören Kaymakamı olarak değişti. 

Bozkır Basını olarak, Bozkır Kaymakamımız Fatmagül Dalmış'a ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder ve yeni görev yerinde başarılar dileriz. 

Kaymakamımızın yeni görev yeri hakkında kısa bilgileri; 

Bayramören, Çankırı'nın bir ilçesidir. Bayramören, Kurşunlu ilçesine bağlı bucak iken; 1972 yılında Belediye,[3] 1991 yılında ise Kurşunlu ilçesinden ayrılarak; ilçe statüsü kazanmıştır. İlçeye bağlı 27 köy, merkezde ise 3 mahalle mevcuttur. 2021 ADNKS verilerine göre ilçe merkezi, 476 nüfusuyla Türkiye'nin en az nüfusa sahip ilçe merkezidir. Toplam nüfusu ise 2.433 kişi olup bu bakımdan 973 ilçe arasında sondan sekizincidir.






Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.