Recent Comments

Her Alanda Bimder Var!


Kısa adı BİMDER olan Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği eğitim alanlarındaki faaliyetlerinde olsun, sosyal alanlardaki faaliyetlerinde olsun yoğun bir şekilde çalışmalarına aralıksız devam ettiği görülüyor. BİMDER Hz. Aişe Kur'an Kursunun hafızlık projesi kapsamında, kayıtlarını yaptıran kız öğrencilerimize morel motivasyonlarını yükseltmek için, Konya gezisi düzenledi.

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği Bimder geçtiğimiz hafta Bozkır merkezde bulunan Hz. Aişe Kur'an Kursunun hafızlık projesi kapsamında, ilçemiz Bozkır'a yeni gelen 5. Sınıf öğrencilerine Konya gezisi düzenledi.
Bimder ilçemize kurulduğu tarihten bu yana Mehmet Görür'ün başkanlığında eğitim, bina yapımı ve sosyal faaliyetler gibi konularda saymakla bitmeyen hizmetlere imza attığı hem gazetemizin hem de ilçe halkının gözünden kaçmadığı gibi, yine Bimder'in ilçemize kazandırdığı hizmetler hakkında da ilçe halkının takdirini topluyor. Her yıl geçtikçe Bimder Bozkır'da çığ gibi büyüyor ve adından söz ettiriyor.
Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği Bimder geçtiğimiz haftada, Hz. Aişe Kur'an Kursunun hafızlık projesi kapsamında, kayıtlarını yaptıran kız öğrencilerimize morel motivasyonlarını yükseltmek için, Konya gezisi düzenledikleri ve Konya'daki ziyaret yerlerini gezdirdiler. Gezi ile ilgili program gazetemiz muhabirinin gözlerinden kaçmadığı gibi muhabirimizin fotoğraf makinasının deklanşörüne takıldı. 
Konu ile ilgili Bimder Başkanı Mehmet Görür'e soru yönelten muhabirimize Başkan Görür: Bildiğiniz gibi Bimder olarak Bozkır İlçe Müftülüğümüz ile birlikte Bozkır Merkezde bulunan Kuran Kurslarımızda her yıl artarak devam eden projelerimizin arasında hafızlık projemiz var. Allah'a şükürler olsun bu projemizde de dediğim gibi hafız öğrencilerimiz artarak devam ediyor. Bimder olarak ilçemize ilk kurulduğu tarihten bu yana özellikle eğitim alanında kendimizi adamıştık. Çok şükür bunda da başarılarımızı halkımız görüyor ve hayırseverlerimizin desteği de yıldan yıla artıyor. 
Kısacası Bimder Bozkır ilçemizde her alanda ve her yerde vardır. Var olmaya da devam edecektir. Biz Bozkır'ın ve bölgemizin çocuklarına önce ahlak ve maneviyatı verirsek gerisi kolay, o çocuklarımızın her alanda başarılı olamayacakları bir durum yoktur." şeklinde konuştu. 
Öte yandan Bozkır'dan Konya gezisine giden öğrencilerin sabah kahvaltısı sponsorunun Sarıoğlan'daki Karazoroğulları dinlenme tesisleri olurken, Konya'daki gezinin ve Öğle yemeğinin sponsorluğunu ise, TİNA İnşaat'ın sahibi Mustafa Çetiner olduğu öğrenildi. (Özgür Yılmaz)
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.