Recent Comments

Zinayı savunmak ülkeye ihanettir


Dinimiz İslam'a göre içki, faiz, iftira, kumar gibi büyük günahlardan biri de zina olup zina, Allah(cc)'ın yasakladığı nikah dışı ilişkidir.

Ayrıca, helali olmayana bakmak, dokunmakta zinanın nevilerindendir. Her geçen gün ülkemizde büyük günahların işlenme oranı tahminimiz çok üzerinde artmaktadır.

Zina meşrulaşmış, zinanın türevleri alenileşmiştir.

Parklarda, sokaklarda hatta toplu taşıma araçlarında bile zinanın türevlerinin işlendiğine rastlamaktayız.

Maalesef, toplumu iyiye, doğruya yönlendirmesi gereken görsel ve yazılı medya her türlü ahlaksızlığın artmasına çanak tutmaktadır.

Üzülerek ifade etmeliyim ki, yüzde 99'nun kendisini Müslüman olarak tanımladığı ülkemin kanunlarına göre kendi rıza dahilinde yapıldığı takdirde zina suç değildir.

Mesela, bir otoparkta bir erkekle kadını zina yaparken gördünüz ve müdahale ettiniz. Zina eden kadın veya erkek  "sana ne lan sen namus bekçisi misin" tepki gösterse, aranızda tartışma çıksa tartışmaya mahal vermekten suçlu siz olursunuz.

Olaya polis müdahale eder de zina yapanların devlet memuru olduğu anlaşılırsa 657 Sayılı DMK'nun 125/B-d maddesine göre "Hizmet dışında Devlet memurunun itibar ve güven duygusunu sarsacak nitelikte davranışlarda bulunmak," fiilinin karşılığı olarak "KINAMA" cezası ile cezalandırılırlar.

Hepsi bu!

Zina, bireyi felakete sürüklediği gibi toplumun geleceği içinde telafisi mümkün olmayan felaketlere yol açmaktadır.

Bir toplumu yok etmek için atom bombasından daha etkili bir silahtır. Onun için emperyalist güçlerin ülkemizin maddi ve manevi hayatını bozmak için kullandıkları en önemli araç ZİNA'dır.

Özellikle gençlerimize yönelik her faaliyetin arkasında zinaya götüren ortamların oluşturulması vardır.

Zina en büyük tuzaktır!

İngiliz Casusu Hempher'in  "İngiliz Casusunun İtirafları" kitabında;

"Kız, erkek, bütün İslâm gençliğinin kafasını karıştırıp İslamiyet hakkında şüphe ve tereddüde düşmelerini temin etmeliyiz. Mektep, kitap, mecmua ve bu iş için yetiştirilmiş elemanlarımızın vasıtası ile onların ahlaklarını sıfıra indirmeliyiz. Yahudi, Hıristiyan ve bütün gayr-i Müslim gençleri, onları avlamak için birer tuzak olarak yetiştirmek için, gizli cemiyetler açmalıyız" açıklaması yalın gerçeği ortaya koymaktadır.

İki yüz yıl önceki bir planın bugün ne derece gerçekleşip gerçekleşmediğinin kararını siz veriniz.

Bugün çok daha güçlü araçları var. Bunun ağır sonuçlarını bugün daha fazla yaşamaktayız.

Söylemeye dilim varmıyor; ancak, acı gerçeği açık olarak ortaya koymak zorundayız!

Yaşadığımız sorunları görmezden gelmek bu topluma yapılabilecek en büyük ihanettir.

Bir genç kızın sevgilisi olmaması kusur gibi görülüyor. Kızların, erkek arkadaşlarının sayısıyla övündüğü bir zamanda yaşıyoruz. Ya, hangi birini anlatayım! Her şey herkesin gözü önünde oluyor!                    

Zina, dinimizde kesin olarak haram ve büyük günahtır. Zina, insanın imanına ve ahlâkına zarar verir. Efendimiz(sav); "Zina eden kimse, zina ettiği vakit mü'min olarak zina edemez" buyurmaktadır.

Bir toplumun temelinde sağlam bir aile yapısı yoksa o toplumun geleceği sıkıntılıdır.

Aile yapısı çökmüş toplumlar sanayi ve teknolojide ne kadar ileri giderse gitsin çökmeye, yok olmaya mahkumdur.

Bir toplum için aile ne kadar önemli ise ailenin korunması içinde zinadan uzak durmak o kadar önemlidir.

Çağdaş medeniyet olarak nitelendirdiğimiz yücelttiğimiz, özendiğimiz Batının en büyük sorunun ne olduğuna bir bakınız.

Aile yapısı çökmüş, aileyi kurtarmaya çalışıyorlar.

Zinanın büyük günah olmanın dışındaki zararları bile saymakla bitmez.

-Zinanın sebep olduğu hastalıkları, cinayetleri, boşanmaları, aile dramlarını görmüyor muyuz?

Akıl tutulması yaşıyoruz!

Adam evindeki karısını birisiyle zina ederken yakalasa öldürmeye kalkar; kendisi yüzlerce erkekle birlikte olmuş bir kadına para verip birlikte oluyor.

-Bunun izahını nasıl yapabiliriz?

Zina yapmak kimseye hak değil ve herkese büyük günah; ancak, zina yapan erkeğe düşünmesi için söylüyorum; eğer, kendine zina yapmayı hak görüyorsan aynı oranda karına da hak olduğunu hesaba katmalı ve ona göre davranmalısın!

Şunu herkes bilmeli ve ona göre hareket etmeli ki, zina diğer günahlara benzemez.

Çünkü, zinanın içgüdüsel bir tarafı olup ortamının oluşması durumunda zinadan kaçış zorlaşabiliyor.

Onun için Yüce Rabb'imiz zina yapmadan önce İsra Suresi 32. Ayette "Zinaya da yaklaşmayın; çünkü o pek çirkindir ve kötü bir yoldur."; Peygamber Efendimiz(sav) "Bir kadınla bir erkek bir yerde baş başa kaldıklarında üçüncüsü şeytandır." (İbn-i Hanbel, Müsned) buyurarak zina ortamlarının oluşmamasına dikkat çekmektedir.

Üzülerek ifade etmeliyim ki, yukarıdaki açıklamalardan sonra söylenecek tek söz; zinayı savunmak bu ülkeye yapılabilecek en büyük İHANETTİR!
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

1 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.
  1. Fakirliği övduktek sonra Mercedese binip gitmek, milletin gözünün içine baka baka yalan söylemek, ülkenin milli varlıklarını yabancılara satmak, 3 kuruşluk ihale bedelini 3 milyon gösterip yolsuzluk yapmak, yedi sülalesini liyakatsiz olduğu halde kamu kurumlarına yerleştirmek,masulmara iftira atmak camii Minberinden siyasetçi ağzı ile konuşmak, mazlumlar ve yardıma muhtaçlar için toplanan paraları hiç etmek, vayahut yardım kolileri üzerine kendi siyasi amblemlerini basarak dağıtmak da bu millete ve İslam'a yapılmış en büyük ihanettir. Tekrarında fayda var gene söylüyorum, bu günler kötü günler gelecek günlerden iyi günler.

    YanıtlaSil