Recent Comments

Bozkır Yazı İşleri Müdürü Ahmet Ihsan Kaya oldu.


İlçemiz Bozkır Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne Bozkırlı isim atandı. 

Son yapılan atamalarla boşalan Bozkır Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü görevine Bozkırlı Ahmet Ihsan Kaya atandı. 

Sırıstat Haber Merkezi olarak, 25 yıllık görev deneyimi bulunan ve Yalıhüyük ilçesinde görev yaptıktan sonra ilçemiz Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü görevine atanan Kaya'ya görevinde başarılar diliyoruz.

Bozkır Kaymakamlığı İlçe Yazı İşleri Müdürü Ahmet Ihsan Kaya kimdir?

30/101963 tarihinde Bozkır İlçesi Harmanpınar mahallesinde doğdu. Babasının memuriyeti nedeniyle çocukluğunun bir bölümü Ankara Kızılcahamam ilçesinde geçti. Daha sonra babasın Seydişehir'e ve buradan da Ahırlı Sağlık Ocağına tayini nedeniyle Bozkır Harmanpınar'a yerleşti. 

Harmanpınar ilkokulunu bitiren Kaya. Bozkır Lisesinde ortaokulu ve Bozkır Lisesinde öğrenimi gördü, Konya Selçuklu Lisesinden mezun olduktan sonra 1983 yılında Ankara'da askerlik görevini yaptı.

Askerlik dönemi sonrası 1987 yılında Bozkır'a döndükten sonra memuriyete başladı. Bozkır Kaymakamlığı ilçe Yazı işleri Müdürlüğünde V.H.K. İşletmeni olarak görev yapmakta iken 1998 yılı Ocak ayında Yalıhüyük ilçesi Yazı işleri Müdürü olarak atandı. Yalıhüyük ilçesindeki bu görevi 25 yıl devam ettikten sonra 2022 yılında Bozkır Kaymakamlığı ilçe Yazı işleri Müdürü olarak naklen atandım. 

Anadolu Üniversitesi AÖF mezunu olan Kaya Evli iki çocuk babasıdır. 

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.