Recent Comments

​Bozkır’da Resmi işlemleri için Hükümet Konağına gelenler misafir gibi ağırlanıyor.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Hükümet Konağına resmi işlemlerini yapmak için gelen vatandaşlar Bozkır Kaymakamlığının ikramlıklarından faydalanıyor.  


Resmi dairede iş ve işlemlerini yaparken kaymakamlığın kolonya ve ikramlıklarıyla karşılaştıkları için şaşırdıklarını belirten vatandaşlar. Bu güzel uygulamadan dolayı yakın zamanda göreve başlayan Bozkır Kaymakamı Ahmet Berkay Deniz'e teşekkür ettiler.  

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Söğüt mahallesinden Hasan Karaca, Devlet Dairelerine girerken çekinerek girerdik ama şimdi sanki kurumlara girişte misafir gibi ağırlanıyoruz dedi.  

Karaca yaptığı açıklamasında "Çok yerde bulundum. Bulunduğumuz yerlerde kurumlara giderken çekine çekine giderdik ama ilçemizde güzel bir uygulama başlatmış Bozkır Kaymakamımız.  
Sanki misafirliğe gelmiş gibi ağırlanıyoruz. Kurumlardaki işimizi beklerken ikramlıklardan alarak vakit geçirebiliyoruz. Allah razı olsun kaymakamımızdan" dedi.  

Bozkır Hükümet Konağı işletmesi çalışanı Yaşar Duran yaptığı açıklamada "Kaymakamlığımıza gelen misafirlerimiz kaymakam beyin ikram ettiği ikramlardan alıyorlar ve işletmemize gelerek çaylarını içiyorlar.  

Kaymakamımız sağ olsun Pandemi sürecinde kapalı olan Çay ocağı işletmemizi de açarak vatandaşların kurum işlerini beklerken vakit geçirebilmelerini sağladı" dedi.  


 
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.