Recent Comments

Bozkır MYO'dan Engelli Bakımevine Ziyaret


Bozkır Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri ve akademisyenleri, Zerafet Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan hastaları ziyaret etti. Engelli ve bakıma muhtaç hastalarla tek tek ilgilenen Bozkır MYO Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri, merkezle ilgili de bilgi aldı.

Ziyarete eşlik eden Bozkır MYO Müdürü Öğr. Gör. Emin Emre Öztürk, merkez yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür etti. Bozkır MYO olarak akademik başarıya önem verdiklerini belirten Öztürk, "Amacımız ülkemizin geleceğine yön verecek gençler yetiştirmek ve okulumuzun akademik başarını artırmak. Ancak bunu yaparken ilçemize de faydalı olmak istiyoruz. Geliştirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleri ve imza atacağımız işbirlikleri ile Bozkır'a, Bozkır halkına faydalı olmak istiyoruz."dedi.

Öğrenciler, Zerafet Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaretinin ardından Kalaycıoğlu Tahin'i ziyaret ederek, Bozkır'ın geleneksel lezzetini tatma imkanı buldu. Ziyarette Kalaycıoğlu Tahinin sahibi Osman Kalay, öğrencilere Bozkır tahininin üretim yöntemi ve tarihi hakkında bilgi verdi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.