Recent Comments

Bozkır Ziraat Odası Araç Parkuruna Patates söküm makinasını ekledi.


Konya'nın Bozkır ilçesinde faaliyet gösteren Bozkır Ziraat Odası Araç Parkurunda yer alan ekipmanlarını her geçen gün biraz daha güçlendiriyor.


Bozkır Ziraat Odası son olarak araç parkuruna Bozkır Belediyesinin destekleriyle Patates Söküm makinasını ilave etti.  

Bozkır Ziraat Odasına kazandırılan ekipmanlarla ilgili açıklamalarda bulunan Bozkır Ziraat Odası Başkanı Ali Öztürk "Bozkır Belediyemiz ve Bozkır Belediye Başkanımız Sadettin Saygı'nın destekleriyle odamız ekipmanlarına bir yenisini daha ekledik.  

Özellikle geniş arazili bölgelerimizde ki patates üreticilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak bu ekipmanla Patates üreticilerimizin sökümü daha hızlı hale gelecek. Bu ekipmanın odamıza kazandırılmasına desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Sadettin Saygı'ya çiftçilerimiz ve odamız adına teşekkür ederim.  

Odamıza kazandırdığımız bu ekipmanında üreticilerimize hayırlı olmasını dilerim. Ekipmanımız temin edilir edilmez Patates üretimi yapan üreticilerimizden büyük bir rağbet gördü.  

Odamızda göreve başladığımız ilk günden itibaren olduğu gibi çiftçilerimizin elini güçlendirecek ekipmanlarımızı temin ettik ve ihtiyaç olan eksik her türlü ekipmanında odamıza kazandırılması için çalışmalarımız devam ediyor" dedi.  
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.