Recent Comments

Bozkır'da "Bir Hayatla Bir Fidan Yeşeriyor" kampanyasında 250 fidan toprakla buluştu.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Belediyesi'nin "Bir Hayatla Bir Fidan Yeşeriyor" sloganıyla Akçapınar Mesire Alanında düzenlediği yeni doğan bebekler adına fidan dikimi etkinliği kapsamında 250 çocuk için kara toprağın bağrına aileler ve kurum temsilcileri tarafından fidan dikildi.


Bozkır Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Bozkır Devlet Hastanesi ile birlikte yürütülen "Hoşgeldin Bebek projesi" ilçede yeni doğan tüm çocuklar evlerinde ziyaret edilerek hediyeler verildi ve her ziyaret edilen yeni doğan minik için doğaya bebeklerin ismi ile bir fidan dikimi gerçekleştirildi.

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı yaptığı açıklamada "Hoşgeldin Bebek Projesi Bozkırımızda dünyaya gelen her bebek,ilçemize,bereket, mutluluk ve huzur getiriyor.

Bozkır Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz "Hoş Geldin Küçük Melek Projesi" kapsamında, ailelerimizi ziyaret ederek, sevinçlerine ortak olduk. Eşim Sedef Saygı ve kadın meclis üyelerimiz ile birlikte hediye çantalarımızın yanı sıra her bir yeni doğan bebeğimiz için bir fidan sözü verdik. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz etkinlikle bu sözümüzü yerine getirdik.

250 adet miniğimizin adlarını alan bu fidanlarımız bebeklerimiz ile birlikte büyüyüp yeşerecek. Ne mutlu bizlere ki Bozkırımızda, tasayı, kederi, acıyı paylaştığımız gibi sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu da paylaşıyoruz. Evlatlarımızın ömürleri hayırlı, bereketli olsun" dedi.

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı ayrıca programa katılan Bozkır Kaymakamı, Ahırlı Kaymakamı, Seydişehir Belediye Başkanı, Yalıhüyük Belediye Başkanı,İlçe Başkanları,STK Başkanları,aileler ve öğrencilere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.