İlçemiz Bozkır'ın özel bireyleri için özel bir sivil toplum kuruluşu ve spor kulübü Bozkırgücü Spor Kulübü, Antalya'da düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonasında özel sporcusu Merve Hallıoğlu tarafından üçüncü madalyası altın olarak geldi.
Bozkır Gücü Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada "Bugün Antalya'da Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası 800m de sporcumuz Merve HALLIOĞLU Türkiye ŞAMPİYONU olmuştur. Bugünkü yarışlarda sporcumuz adeta merdivenleri basamak basamak çıkarak en sonunda zirveye çıktı.
Sporcumuz yarın 400 ve 50 metrede yarışacaktır. Sporcumuz ve kıymetli Sercan Vatansever hocamızı yürekten tebrik eder başarılarının devamını diliyoruz." denildi.
Bozkır'dan Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için Bozkır Haber WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz.
Bozkır Haber WhatsApp haber grubu için tıklayınız!