Recent Comments

Bozkır’da Sosyal Medya fenomeninin takipçileri bir aileye sevindirdi.


Konya'nın Bozkır ilçesine bağlı Karacahisar mahallesinde yaşayan Sosyal Medya fenomeni yaptığı çekimler sırasında paylaştığı ihtiyaç sahibi bir aileye takipçileri tarafından yardım edildi.  


Hayvancılık üzerine günlük hayatını sosyal medyada paylaşan Hasan Ay, paylaştığı videolarda ihtiyaç sahibi bir aile olduğunu gördü ve takipçilerine de ailenin durumunu sosyal medya üzerinden ileten Ay'ın takipçileri ihtiyaç sahibi aileye destekte bulundu.  

İlçeye bağlı Sorkun mahallesinde yaşayan Eser ailesinin köy evinin görüntülerini izleyen Türkiye'den ve gurbette yaşayan Türkler tarafından evin ihtiyaçları birer birer karşılandı. Ailenin ilk başta hiç Beyaz eşyası olmadığını gören takipçiler aileye gönderdikleri nakdi yardımlarla ilk önce eve Çamaşır makinesi ve Buzdolabı gibi beyaz eşyaların alınmasını sağladılar.  

Sosyal medyadaki yardım seferberliğinin ilk bölümünün ulaşmasından sonra ailenin yaşadığı mutluluğa şahit olan sosyal medya kullanıcıları evin bir bölümünün modern bir görünüme kavuşması için maddi destekte bulundular.  

Yapılan yardımlar sonrası yardımların ailenin evlerine yansımasını anbean takipçilerine ileten sosyal medya fenomeni Ay Sırıstat Haber muhabirine yaptığı açıklamasında "Youtube üzerinde köy hayatı içerikleri üretiyorum.  

Kendime yaptığım inşaat sırasında Yakup abi ve ailesi ile tanıştık. İhtiyaçlı bir aile olduklarını bilmiyordum. Evlerine gerçekleştirdiğim bir ziyarette durumlarının kötü olduğunu gördüm. Bu ziyaretle ilgili video çekince eksiklerini gören takipçilerim bana güvendiler ve yardımcı oldular. Buradan hepsine çok teşekkür ediyorum. Bana güvenen takipçilerimin güvenini boşa çıkarmamak için işinde başında yapılan çalışmaları takip ediyorum.  

Bu yardım çalışmasında açıkçası ben bir şey yapmadım sağ olsun tüm takipçilerimiz destekledi ve Eser ailesi için güzel bir şeyler başarıldı" dedi.  

Evlerine yapılan yardımlardan dolayı Ay'ın takipçilerine teşekkür eden Medine Eser yaptığı açıklamada "Hasan Ay sağ olsun o öncü oldu ve burayı yaptırıveren o oldu. Yardım gönderenlerden de Allah razı olsun.

Bu eve ben 18 yaşımda iken evlendim şu an 51 sene oldu evleneli. İlk evlendiğimizde şu an ahır olarak kullandığımız yere evlendim. Evimiz ilk yapıldığında bir göz yerdi ve bu yaşımıza kadar bu evde böyle günümüz geçti.  

Hasan Ay'ın takipçilerinin aldığı eşyalardan önce ben evime misafir almak istemezdim utanırdım. Sağ olsunlar Buzdolabımı da aldılar şu an evimizin içerisi de ustalar tarafından tamir ediliyor çok sevinçliyim ben ve bana yardım edenlerin duacısıyım" dedi.

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.