Recent Comments

Bozkır’da ''Siz Yeter ki öğrenmek isteyin yeni yıl hediyeniz Kaymakamlığımızdan'' projesi hayata geçirildi.


Konya'nın Bozkır ilçesinde Bozkır Kaymakamlığı ukdesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından uygulanan ''Siz Yeter Ki Öğrenmek İsteyin Yeni Yıl Hediyeniz Kaymakamlığımızdan'' projesi ilçe genelinde uygulanmaya başlandı.

Bozkır Kaymakamı Tolga Turan'ın talimatıyla "Teknolojiyi bilinçli kullanarak, doğru bilgiye her zaman ve konumda hızlı erişiyor, araştırıyor ve öğreniyorum; her alanda kendimi geliştiriyorum." mottosuyla hayata geçirilen ve projenin uygulanamasını Bozkır Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının üstlenmiş olduğu proje kapsamında 36 gence Devletin şefkatli elini uzatarak hayatlarında ve gelecek inşalarında herhangi bir eksik bırakmamaya özen gösterilecek.

Proje ile ilgili Bozkır Kaymakamlığından yapılan açıklamada "Her zaman olduğu gibi yeni yılda da hep yanınızdayız. Küçük mutluluklar büyük hayallerin hayata geçmesinin sağlayıcısıdır. Araştırmak, öğrenmek ve bilgiye daha hızlı ulaşabilmek için yeni yılın ilk hediyesi Kaymakamlığımızdan!

Bugün sizlere hediye ettiğimiz Tabletler ile oyun oynamaktan ziyade eğitim ve gündelik hayatınızda faydalanabileceğiniz teknolojik bir cihaz, dijital arşiv ve e-kitap mecranız, taşınabilir özelliğiyle doğru bilgiye her yer ve konumda kolay ve hızlı ulaşarak öğrenmeyi kolaylaştıran bir araç olarak bakmanız gerekir.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız tarafından yakından takip edilen dezavantajlı çocuklarımızın öğrenmelerini desteklemek, gelişen ve değişen dünyaya bakış açılarını genişletebilmek ve bilgi çağına uygun bireyler olarak yetişmelerini sağlamak temel amaçlarımızdan biridir. Hem görsel, işitsel hem de yazılı materyallere ulaşmada kolaylık sağlaması, öğrenme-öğretme sürecine katkısı, öğrenci motivasyonunu arttırması, her yerde ve her zaman gerçekleşen öğrenmeyi desteklemesi, öğrenme-öğretme ortamını zenginleştirmesi, çoklu ortamların kullanımına olanak vermesi, bireysel öğrenmeyi desteklemesi, ders materyallerinin kolay erişilebilir ve taşınabilir olması gibi özellikleriyle eğitim ve mesleki hayatta teknoloji kullanımı hem eğitim hayatınıza hem de kişisel gelişimize katkı sağlayacaktır" denildi.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.