Recent Comments

Ayı'lar Kovanları Tahrip etti.



İlçemize Bağlı Dere Kasbası Esnaflarından Muhtar Hacı Lakabıyla tanınan Mustafa Deniz'in Dikilitaş yaylasında bulunan arı kovanları Ayı'lar tarafından tahrip edildi.

İlçemize Bağlı Dere Kasbası Esnaflarından Muhtar Hacı Lakabıyla tanınan Mustafa Deniz'in Dikilitaş yaylasında bulunan arı kovanları Ayı'lar tarafından tahrip edildi. İlk önceleri Birilerinin sadece zarar vermek amaçlı oalrak yaptığı düşünülen olay Sorkun Kasabasından bir arıcının geceleyin iki adet arının Kovanları yerle bir ettigini görmesi ile ortaya çıktı.




Arıclık yapan Deniz 3 adet Hanay'lı kovanı tamamen tahrip edildiği için maddi zararının 1.000,00TL Üzerinde olduğunu söylemektedir. Yöredeki arıcılarında tehlike altında oldugunu söyleyen deniz yetkililerin gerekli önlemleri bir ance olması gerektigini bildirdi. Sorkun Kasabasındaki arıcımız Ayı'ları geceleyin gördügünde Kovanlarını Ayı'ların 15 Metre uzağa fırlatıp attıgını gördüğünü belirtti.


Umarımız ki esnaflarımızın zararı en kısa zamanda giderilir ve Çevrede arıcılıkla uğraşan vatandaşlarımızın başına bu şekilde Maddi bir zarar gelmez.

Sırıstat Haber merkezi:Yakup ÇETİN
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.