Recent Comments

Alan razı veren razı Konyam da !!!

Konya mecliste 16 vekille temsil ediliyor.

Bu vekillerin 13 tanesi Hükümet partisi Akp”li ikisi Mhp bir tanesi Chp”li .chp ve mhp li vekilleri tenzih ediyorum. Sonuçta tek başına bir iktidar var ve Konyamızdan 13 tane vekil çıkarmışlar. Konyalılar 13 vekilini Akp hemde yurt genelinde aldığı oyun iki katı oy vererek seçmiş. Peki Akp iktidarı ne vermiştir konyaya? Geçtiğimiz dönem seçimlerinde 14 vekil çıkarmış ve o zaman ne vermiş Akp Konya ya? 

Şöyle hafızamızı bir yoklayalım geçen dönem 14 vekilin birine kısa bir süre tarım bakanlığı vermiş ve sonra yerine başkasını atamış. 

Bu seçimlerden sonra 13 vekil çıkarmış bakanlık alabilen vekil yok. Yani Konya da Konyalıların seçtiği vekiller bakanlık yapacak birikime sahip değillermiş. Bu kanıya hükümet çok önceden varmış ama Konyalı hemşerilerimizin bir kısmı son bir haftada bu kanıya varmış. 

Büyük bir kısmı ise hala vekillerinin engin bilgi ve birikim sahibi olduğunu zannediyor. Bizim vekillerimiz ne kadar Konya sevdalısı olduklarını Konya nın yüzün üstünde belediyesini tarihin çöp sepetine atılması için oy vererek göstermiştir. Gerçi bu 2000 nüfusun altında kalan beldelerin düşürüleceğini 2005 yılında yine bu hükümet kararlaştırmıştır. Buna rağmen akp iktidarına 22 temmuzda 13 vekil çıkartmıştır. Konyalı hemşerilerimiz ; bu durumda alan razı veren razı bence. Yine geçtiğimiz dönem baş bakan Konya yı kalkınmada öncelikli iller arasında saymasına rağmen TBMM de listeye almamıştı. 

Konya vekilleri KonTV gibi lüzumsuz bir kanalda bir yanlışlık oldu ileriki günlerde bu illerin sayısı artacak orda Konya da yer alacak demişlerdi ama yine Konya kalkınmada öncelikli iller arasına alınmadı. 

O vekiller hiçbir şey olmamış gibi kolunu indir kaldıra devam etmişlerdir. 

Ne Konya mız o ilkel çağlardan kalma görünümlü lüzumsuz tv kanalında(kontv) bu iş nedir diye o vekillere sorulmuş nede vatandaş 22 temmuzda hesap sormuştur.


Aksine ödüllendirmişlerdir. Oyları ile akp hükümetini yani bura dada alan razı veren razıdır. Başbakan tabi Konya ile ilgilenmedi değil birkaç sefer Konya ya gelip binlerce işsiz Konyalının iş sorununu çözemedi belki ama işsiz hemşerilerimiz rahat kaldırım mühendisliği yapabilsin diye kavşak ve üst geçit açılışı yapmıştır. 

Demek ki Konyalı hemşerilerimizin kalkınmada öncelik belde ve belediyecilik işsizlik gibi dertleri ve sorunları yokmuş! Tek sorun yapılan kavşak ve üst geçitlerin açılışının baş bakan düzeyinde yapılmayışı imiş. 

Bunu da baş bakan bizzat açılışa katılarak sorun olmaktan çıkarmıştır. Konya lı hemşerilerimize rahat gezebilmeleri için bol kavşaklı ve üst geçit açılışlı yıllar dilerim. Sayın başbakana da açılışları katılıp hemşerilerimizi memnun etmeye devam etmesini rica ve temenni ederim. Peki bu olayları çok önceden görüp de ve yılmadan gör düğününün mücadelesini veren milleti uyarıp uyandırmaya çalışanlar ne yapacak? 

Her koşulda milletin çıkarlarının savunuculuğu yapmaya devam edecek ve milleti bu konularda uyarmış olmanın verdiği vicdan rahatlığı ile yaşayacak. 

Bu uyarıcıları şizofren gibi kendi ruh hallerini ortaya koyan yakıştırmalarını bu yüce millet unutmayacaktır
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.