Recent Comments

BAŞBUĞ TÜRKEŞ İ ANIYORUZ.

Bugün dört nisan Başbuğ Alpaslan Türkeş,in Hakkın rahmetine kavuşmasının onbirinci yıl dönünmü.

Hersene olduğu gibi bu senede Ülkücüler ve bu davaya gönül veren herkes Başbuğu yazıları mesajları ve duaları ile anmaya çalışacak bende kendimce Başbuğu gerek yazalarımda gerekse form konularında her yıl dönümü ve gerek duyduyum her konuda anlattığım gibi bu yılda bu vesile ile yine yad etmek istedim.

Tabi bunlar bizim bireysel yazı ve düşüncelerimiz dir. Başbuğ Türkeş kurucusu olduğu Mhp ve Ülkü Ocakları nın düzenlendiği entkinliklerlede hersene olduğu gibi bu senede anılcak.Ama ben teşkilat ve ocakların sadece dört nisan günü tören düzenleyip Başbuğun sadece bir güne sıkıştırılıp sonra öbür sene dört nisana kadar anılmamasından (Genelmerkez teşkilat ve ocak bazında)bir Türkeşçi olarak çok rahatsızım.

Alpaslan Türkeş,in fikirleri ve düşüncelerinin yanısıra kişiliği, mücadeleciliği ve güçlü liderliği gelecek nesillere kesinlikle aktarılmalıdır.Burda bireysel olarak ben bütün gönüldaşlarımın bu görevi yerine getitdiklerine inanıyorum ancak bu sadece bireysel olarak kalırsa genişleme imkanı zayıftır.

Burada genelmerkez ve teşkilatlar bu işe önayak olmalıdır.nemi yapmalılar enazından bundan sonraki dört nisanları birgünlük anma yerine nisanın ilk haftasını Alpaslan Türkeş'i anama haftası ilan edilip anma toplatıları, konferansları düzenlenip tv ,gazate,dergilerde anlatılmalıdır.Bu şekilde daha büyük kitlelere ulaşılabilir ve Alpaslan Türkeş gelecek nesillere fikir,liderlik ve kişiliğiile ebediyen aktarılır aksi takdirde gelecek nesilde belki Ülkücüler olur ama Başbuğ Alpaslan Türkeş'i içlerinde tanıyan olurmu orası meçhul.

Bu gün vesilesi ile Rahmetli Başbuğumuz AlpaslanTürkeşi,Şehitlerimizi ve kaybettiğimiz bütün dava büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyorum ruhları şad mekanları cennet olsun.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.