Recent Comments

BİR ACAYİP RÜYA BENİMKİ..

Son genel seçimler sonrası tekbaşına işbaşına gelen AKP 29 ağustos 2007 de 60. hükümeti kurup işbaşı yapmıştı malumunuz ancak ne varki Reisicumhur seçimleri idi referandum idi yerel seçilerdi derken arkasından patlak veren ekenomik krız ortalıkta tozdumana yada bir başka deyişle at izi it izine karıştı.Ülkemizde gündem sürekli değişiyor Çankayanın yeni sakini durduk yere bizden ayrılmayın reklamlardan sonra iyi şeyler olacak dedi gündem yine değişti.

Durup durken Çankayanın sakini niye böyle bir çıkış yaptı diye Millet istihare yapmaya başladı lakin kimse bu işi çözemedi tabi köşkün emir erleri hariç.

Ne yapalım çare yok reklamların bitmesini bekliyoruz Ermenstan ve Türkiye Milli maçına gitik tabi ilginçtir bu karşılaşmalardaki Milli kelimesinden hiç alınan olmadığı gibi Çankayanın sakinide Millilerimiz göğüsümüzü kabarttı dedi hatta çakma ülkücü Mümtaz bili millilerimizi tebrik etti.Bunlara benzer daha pekçok olay yaşındı reklam arasında ve nihayet reklam bitti derken ben uyup kalamışım abdestli yatınca mı yoksa bana malum mu oldu bilmem rüyamda bir flm izledim .Allah hayra getirsin. şöyle bir rüya gördüm bu konuyla ilgisi ne demeyin
rüya işte konusu mu belli olur....?

ABD de vizyona yenibir belgesel tadında flm girmiş ve birkaç kanal hariç bütün kanlar Türkiyede bu flmi yayınlıyor başrol oyuncuları yok çünkü hepsi birbirinden değerli artistler tarfından çevrilmiş bir flm flmde figüran yok yani hem öyle ucuz kurtuluşsavaşı flmlerinden değil seneryo holivudta yazılmış karekterlerde aslının aynısı nerde ise. İvedik abinin dediği gibi şuk oturmuş.tabi rüya bu...

flmi şey rüyayı ben kısaca anlatayım :Flmin konusu kısaca şöyle:

Flm ABD den binlerce klometre uzakta eski adı mozayık cumhuriyeti yeni adı M.M.T.C(mutlu milletler topluluğu cumhuriyeti) isimli bir ülkede yaşanmakta :
seneryoya göre bu ülkede ırkçı bir yapılanma mevcuttur ve Ülkede kafatsı ölçen insanalrı etnik kimliklerine göre ayıran devletin kuramlarına ve özel sektöre kendi arı ırkından olmayan kimseyi almayan seçimlerde ırkdaş olmadığı yurtaşlara seçilme hakkı vermeyen kısacası kurduğu baskı ile kendi ırkından olmayana yaşama hakkı tanımayan bir ülkedir .

Bu flmde kahramanlarımız bu ülkenin senetosuna 20 kadar temsilci ajanla sızarlar ve kendi halklarının haklarını savunurlar.flm buya bu parlamenterlerin birde dışarda o devletin terör örgütü saydığı militan bir örgütleri vardır bu örgüt sanıldığı gibi kötü bir örgüt değildir sadece binlerce aker ve polis öğretmen, memur, kadın ,erkek ,çocuk ve bebek öldürmüştür bu kadarlık kusur kadı kızındada olur .

işte arkasına gizli güçleri ve bu örgütü alan kahramanlar yaşadıkları ülkenin yöneticilerini hipnoz ederler ve o baskılar Ülkesini kapılarını açarak o baskılar ülkesinin yöneticilerini kukla gibi oynatark o ülkede yaşayan diğer mazlum toplulukların haklarını verek Ülkeyi yendiden M:M:T:C (mutlu milletler topluluğu cumhuriyeti)çevirirler ve algülüm ver öcalanım geçinir giderler...

Bu bir k.çı açılmışın gördüğü düşten alıntıdır gerçekle uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Bak gene reklam çıktı hergün bir avuç
 
iyi gelir tabiki yerseniz ....
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.