Recent Comments

Bozkır Koçaşlılar Şenlikte Buluştu

Bozkır Koçaşlılar Şenlikte Buluştu

Bozkır Koçaşlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma derneğinin düzenlemiş oldugu 1. Bahar şenligi büyük bir çoşkula kutlandı. 



Bozkır Koçaşlılar Derneği Koçaşlıları ve özelikle gençliği kaynaştırmak ve birlik ruhunu yaşatmak amacıyla tertip edilen 1. Bahar şenligini geçtiğimiz pazar günü koçaş köyü hamza pınarında büyük bir çoşkuyla kutladı. 

Bu yı ilki düzenlenen Koçaşlılar 1. bahar şenliğine çok sayıda davetli’nin Yanı sıra önemli simalarda katıldı. Şenliğe katılanlar arasında Pankobirlik ve Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk , Ak Parti Konya Milletvekili Hüsnü Tuna, Sarıoğlan Belediye Başkanı Hüseyin Uyan, Konya Bozkırlılar Dernek Başkanı Burhan Yılmaz’da vardı.Konya’dan, komşu köylerden vatandaşların katıldığı ve köy halkının’da yoğun ilgi gösterdiği koçaş köyü bahar şenliği hatim, mezarlık ziyareti, saygı duruşu ve İstiklal marşı okunmasıyla başladı. 

Protokol konuşmaları’nın ardından söz alan bozkır Koçaşlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Dernegi başkanı mehmet koçak, Düzenlemiş olduğumuz 1 bahar şenliğimizle çevremize güzel örnek olacağız şenligimizin amacı koçaş köyü halkımızın birlik ve beraberlik içerisinde yeni nesilleri ve yaşlılarımızı kaynaştırmak ve köyümüze sahip çıkmaktır diyerek sözlerini bitirdi.
Şenlik birbirinden güzel programlarla devam etti .

7’den 70’e Koçaşlıların doya sıya eğlendiği şenliğe katılan davetlilere etli bulgur pilavı ve ayran ikram edildi. İkramın ardından Bozkır kaşık ekibi ve bozkır oyunları oynandı, Koçaş köyü miniklerinin şiir okuması, tiyatro gösterileri, çocuklar için palyaço ateşbaz, sema gösterisi, halat çekme yarışması, hediye çekilişi gerçekleştirildi.
 
Siristat Haber Merkezi 
Mehmet KOÇAK
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.