Recent Comments

Dere Kasabası ve Belediye Başkanı Mustafa Şahin.

99 Nisan ayındaki yerel seçimle göreve gelen başkan Mustafa Şahin göreve geldiği günden bu güne yaptığı hizmetlerle birkaç müptezel kişi hariç başta Dere Kasabası olmak üzere diğer çevre belde ve köylerde yaptığı hizmetlerle taktir toplamış bir yönetici olarak tanınmıştır.

2004 yerel seçimleri ile tekrar belediye başkanı seçilmiştir.

Bu yazımda dere belediyesinin hizmetlerinin bir kısmına yer vereceğim.

Önce bir yabancı gözü ile bakalım nasıl mı ? Malum kasabamız Antalya Akseki yolu güzergahı dır ve bu vesile ile bu yolu kullanan yolcular kasabamızdan geçerken Kasabamızın doğal güzelliğine hayran kalıp önecek te konaklıyorlar.

Önecek meydanında olan belediye önündeki ve okul bahçesindeki yapay dinlenme yerleri ve taş dibi mevkisine adını veren kayalıklardaki bayrak ve Atatürk figürü gelen insanların dikkati çekmekte bu mekanlardan resim ve video görüntüsü çekmekteler hemen hemen her duran insanlar bu çevre düzenlemesinden memnun.

Tabi birde insanımızın misafir perver oluşu da insanların ilgi odağı oluyor gelen misafire çay ikram ediliyor hükümeti yıkıp kuru yorlar hemşehrilerimizin muhabbeti musafirlerin çok hoşuna gitmekte bu muhabbete alışanlar her sene geliyor.demekki memnun kalıyorlar gerek doğal gerek yapay güzelliklerden ve gerek se insanımızdan.

Şimdi de temel hizmetleri ele alalım örneğin temel ihtiyacımız olan su .su Mustafa şahin belediye başkanı seçildikten sonra bir sorun olmaktan çıkmıştır hem mevcut yayla suyumuz arıza ve sabotaj harici 2 günden fazla kesintiye uğramamış hem de boğaz da ki pınardan su getirerek altarnatif kanak oluşturulmuştur.

Yayla suyunda hak sahibi o lalan diğer köy ve kasabalar yayla suyunun dağıtım merkezindeki vanaları kurak yaz günlerinde gizli saklı kesmektedir ama başta belediye başkanını Mustafa şahin olmak üzere gece gündüz mesai içi veya tatil demeden su hizmeti sunulmakta.(gecenin 02 sinde başkanın şahsı ile ve ince Mehmet abi ile yazları çok su açmaya gittik onlar akşam kesti biz gece beraber açtık ben şasen şahit im)yani başkan Mustafa şahin döneminde su kesintisi sorun olmaktan çıkmıştır.

Birde su kadar önemli yol meselesi var her dönem güdeme gelen ama bir türlü yapılmayan gündüğün ardı yolu ve taşdibi yolu da bu döenbde yapılmıştır.

Aynı zamanda köyün içi ve ara sokaklar kilit taşları döşenerek çamurdan kurtarılmıştır.

Birde benim bile hayal kuruyorlar diye dile getirdiğim yaylara elektirk meseleside yine Mustafa şahin döneminde tamamlanmıştır .

Bu yazı vesilesi ile dere belediyesine ve başkan Mustafa şahine yaptığı hizmetleden dolayı teşekür eder hizmetlerinde kolaylık ve başarılar dilerim.
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.