Recent Comments

KUPALARINI ALDILAR

Geçtiğimiz hafta düzenlenen şenliklerde İstanbul’da  düzenlenen Bozkır köy futbol takımları arasında düzenlenen futbol turnuvasında şampiyon olan Akçapınar futbol takımı kupa ve madalyalarını MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı Bozkır Kaymakamı Hamdullah Suphi ÖZGÖDEK ve Belediye Başkanlarının elinden aldılar.

Akçapınar köy şenliğindeki kupa töreninin sunuculuğunu yapan eski Bozkır Belediye başkanı Lokman CİĞERCİ, “ İstanbul’da  görev yaptığı zaman futbol takımıyla her türlü ilgilendiğini belirtirken bu seneki futbol turnuvası izlemeye dahi gitmediğini söyledi. Sebebinin ise zamanında İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki görevinden ötürü torpil yaparak takımı hep şampiyon yaptığı yönündeki asılsız sözlerden olduğunu belirtti. Şenlik alanında bulunan Bozkır Gençlerbirliği’nin ilk kurucularında Hasan AYDIN büyüğümüzü de unutmayan Lokman CİĞERCİ’ye teşekkür ediyoruz.

Akçapınar şenliğindeki kupa töreninde Akçapınar futbol takımına MHP milletvekili Mustafa KALAYCI, Bozkır Kaymakamı Hamdullah Suphi ÖZGÖDEK, Bozkır Belediye Başkanı Mustafa UYAR, Harmanpınar Belediye Başkanı Osman GÜVEN, Hamzalar Belediye Başkanı Vehbi GÜL, eski Bozkır Belediye Başkanları Mehmet Akif ÜLKER ve Lokman CİĞERCİ Kupalarını ve Madalyalarını verdiler. Son olarak toplu bir şekilde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak:Bozkır Gündem Gazetesi
Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te Bozkır Haber'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* yapılan yorumlar denetlendikten sonra yayınlanmaktadır.